söndag, september 08, 2013

Skyltsöndag på norska

Jag lovar: jag hade inte den ringaste lust att slå mig ner just där.
Vem i all världen kan ha besvärat sig med att reservera ett av Oslos fulaste hörn?
Ingen överträdde påbudet. Kanske är det så att såväl svenskar som norrmän är så väluppfostrade i största allmänhet att vi alla gör som det står på skylten?

Den enda förklaring jag kan komma på är annars att den partiledare som det går allra sämst för i valet till stortinget i morgon hamnar här, i värsta skamvrån. Det verkar bli en spännande valvaka, alla opinionsundersökningar pekar på ett slut för regeringen Stoltenberg.

Är du åtminstone lite intresserad av den politiska situationen i vårt västra grannland och kanske rent av vill veta lite mer? Då rekommenderar jag den här länken, som tar drygt tolv minuter av ditt liv att se från början till slut. SVT:s Anders Lindqvist vet det mesta om Norge  och hur man berättar det. Kolla!

Skyltsöndag har sin upprinnelse hos Pumita. Skyltar du också? Lägg en länk bland kommentarerna!

Copyright Klimakteriehäxan

3 kommentarer:

 1. hihi, jag skulle kunna vila där en stund.

  SvaraRadera
 2. Är dessvärre inte alls politiskt engagerad men gillar din skylt och text därtill :-) Ha en skön söndag önskar jag dig från Malta !

  SvaraRadera
 3. Nog skulle jag kunna vila fötterna här en stund... bara det inte luktar nåt och om jag har oömma kläder. Kul att känna sig utvald! ;) De som går förbi måste ju tänka att den är reserverad för mig. =)

  Såg häromdagen den norska dokumentären "Till ungdomen". Rekommenderas varmt om du inte sett.

  SvaraRadera