söndag, november 23, 2014

Skyltsöndag igen - slutgiltigt ...

Det var en händelse som såg ut som en tanke.
Jag hade alltså kommit till slutpunkten, Punto Final. Så otroligt passande när jag just denna kommande vecka faktiskt blir pensionär. Definitivt en sorts slutpunkt.

Skylten hör till en bar med detta namn i en by på kanariska ön Fuerteventura.
Fler bloggare som brukar söndagsskylta får man förhoppningsvis tips om i kommentarerna. Men Pumita, skyltsöndagens upphovskvinna, meddelar idag att för hennes del är det också "punto final", tydligen på grund av otrevligheter kring bloggen. Så trist, så onödigt!

Därmed går nog bloggprojektet Skyltsöndag i graven också för min del. Och innebörden av min sista publicerade skylt blir därmed ännu mer signifikativ.

Copyright Klimakteriehäxan

8 kommentarer:

 1. Anonym2:31 em

  Jag har gillat tanken fast inte skyltat själv. Nu verkar det vara för sent!

  SvaraRadera
 2. Grattis i förväg till friheten som pensionär. Att göra vad man vill, när man vill och hur man vill. Att jobba om man har lust, men bara åt sig själv. Det är en underbar tillvaro.
  Kram från Ingrid

  SvaraRadera
 3. Jag tänker i alla fall fortsätta skylta på söndagar de gånger jag har lust och tid. :)

  SvaraRadera
 4. Ja det var ju ett sammanträffande. Grattis till pensionärslivet!
  Synd med Pumita. Verkligen trist och onödigt.

  SvaraRadera
 5. Får gratta så mycket till ditt nya liv! Men sammanträffandet med Pumitas "Punto Final" är nästan kusligt måste jag säga.

  Å du - nej, jag tycker inte vi ska sluta skylta på söndagar, tvärtom, vi ska fortsätta med det. För att vi tycker det är roligt, för att vi "tänker" skylt när vi vandrar omkring - varsomhelst egentligen.

  Ja tänker fortsätta med det, speciellt med tanke på vad som legat till grund för Pumitas beslut. Tror att jag vet (gå tillbaka till den 13 oktober på hennes blogg) vad som ligger bakom och det är så himla trist!

  SvaraRadera
 6. BP - jag är väl medveten om den där "striden" men trodde den hade tagit slut för länge sen.
  Får se hur jag gör med skyltandet!

  SvaraRadera
 7. Vad spännade !! Ja, att bli pensionär innebär väl en ganska så omvälvande händelse i livet. Passande skylt men tycker det ser ut som snö där på muren men inte snöar det väl i Kanarieöarna !!

  Synd att du inte kommer att skylta mer. Måste erkänna att jag inte alls satt mig in i allt som lett till att Pumita lägger ner. Om det bara handlar om vem som ursprungligen uppfann Skyltsöndag tycker jag det verkar lite tunt.. ja, men det ligger säkert mer bakom.
  Ha en fin fortsatt och sista arbetsvecka :-)

  SvaraRadera