söndag, december 14, 2014

Julklappstips

Upptäcker sent omsider att jag gästbloggat hos Barnboksnätet. Ja, man tackar ju inte nej när man blir bjuden, eller hur? Men publiceringen hade jag dålig koll på. 

Hur som helst så är det jättekul att "Dela lika" dyker upp lite här och där. En bra julklapp att köpa för dig som har barn eller barnbarn från sisådär 8-9 år och uppåt! Passar utmärkt för högläsning dessutom. Du hittar läsarkommentarer, recensioner med mera om du bara klickar på bokens omslag här till vänster!

Du kan också klicka på den översta boken och hitta mer information om "Att vara yngst är ett handikapp som går över". Passar väldigt bra under granen den med ... fast för lite äldre (ja den är tänkt för vuxna läsare)!

En bok till jul är alltid rätt, för då kan även de inte riktigt bokfrälsta få tid för läsning. Årets jul- och nyårshelg är ju dessutom ovanligt lång!
Nio dagar kvar innan tomten kommer ...

Copyright Klimakteriehäxan

3 kommentarer:

 1. Bra julklappar för alla åldrar ♥

  SvaraRadera
 2. (efter lång trogen trettioårig tjänst fick den trogna makan följa med till Stockholm och äta, festa och dansa i Gyllene salen under Nobelveckan! Bara en natt och lite julskyltning i Stockholm innan tåget hem igen :)

  SvaraRadera
 3. Anonym1:50 em

  ´Att vara yngst...´ är härmed rekommenderad å det högsta! För vuxna.

  Kulsprutan

  SvaraRadera