lördag, december 20, 2014

Klappjaktsspurt?

Nu har den börjat, klappjaktsspurten. Vem har du inte hittat något lämpligt åt? Vem har du rent av råkat glömma bort? Eller, ve och fasa, har du missat att (för säkerhets skull) köpa en present till dig själv, något du verkligen vill ha och vet att det passar?

Till folk från sisådär 9 år och uppåt skulle jag förstås gärna vilja rekommendera min bok "Dela lika".
Den kan läsas  och har lästs  av både vuxna och barn som gillat den, sträckläst den faktiskt. Sträckläsare gillar vi!!! Nu finns ännu en, dagsfärsk, positiv recension på specialintresserade Barnboksbloggen som borde få fler att slå till.

Hårda paket uppskattas av väldigt många, det är alldeles säkert. Så mitt andra tips så här dagarna före tomtens ankomst gäller min andra bok, förvisso tänkt för vuxna läsare: "Att vara yngst är ett handikapp som går över". Om du undrar varför du ska läsa den kanske du får svaret här!

För båda böckerna gäller att du kan få lite bakomhistoria och läsarreaktioner och mycket annat om du klickar på omslaget till respektive bok uppe i den här bloggens vänsterspalt.

Copyright Klimakteriehäxan

1 kommentar:

  1. nej, decembermånad går jag inte utanför dörren... (och vissa gnäller att julskyltningen börjar för tidigt! De har inte fattat... jag låter dem spurta, gnälla och stressa nu :)

    SvaraRadera