lördag, juli 11, 2015

Blåvit invasion?

Oj, vad är nu detta?
Fina shoppinggatan mitt i huvudstaden verkar ha tagits över av Blåvitt. Och då tänker jag inte på Coops/Konsums gamla satsning, den självdog väl för ganska länge sedan. Nej, det måste vara IFK Göteborg som slagit till. Eller Änglarna, som deras fan club kallas. Har vi invaderats från väst? Utsatts för en ängelattack?

Det är alltså Biblioteksgatan som försetts med "gardiner" av breda blå och vita band. Rätt snyggt, om någon frågar mig. Även en grå himmel ter sig lite ljusare, lite blåare! Och eftersom alla butikerna här säger sig ligga i "exklusiva Bibliotekstan" så måste man väl hitta på något litet extra ... gott om turister är det i alla fall, och shoppar friskt gör de säkert också. Om inte annat så på rean.

Copyright Klimakteriehäxan

4 kommentarer:

  1. Jag tänker närmast på IFK Norrköoing. Det mesta i sonens värld går i vit-blått. Man får inte säga blåvitt, det har jag lört mig.

    SvaraRadera
  2. Ser ju läckert ut, lite utlandskänsla :)

    SvaraRadera
  3. Hihi, jag tänkte aldrig på Finland, fast det är så många finländare här ... och inte tänkte jag på Norrköping heller, så det så! Kanske ett samarbete då? :-D

    SvaraRadera