... att det är märkvärdigt hur gott det är med rå champinjon på morgonens leverpastejmacka. Enkla njutningar är guld värda!
onsdag, augusti 09, 2023
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Klimakteriehäxan – finns hon? Ja! Om du inte redan är en, så blir du sannolikt en, tro mig. Och kanske känner du igen dig i mig, i alla fall lite!? Min blogg är till främst för mig själv och min skriv- och fotoklåda, det är bara att erkänna. Men du är väldigt välkommen hit! Kom, kom igen, kommentera gärna!
Nu finns "I ljust minne bevarad" som ljudbok , gratis att lyssna på. Klicka bara på länken! Det tar två timmar och sexton min...
Det har jag inte testat, så det är säkert gott! Men jag har gärna ätit rå champinjon när jag gjort sallad. På min leverpastejmacka vill jag ha skivad saltgurka.
SvaraRaderaGurka är också gott, fast jag vill ha färsk eller smörgås- i så fall! Men testa champinjon också!
RaderaRå champinjon har jag inte testat. Däremot tycker jag att smörgåsgurka på leverpastejsmörgåsen är väldigt gott. (Leverpastejsmörgåsen var ett långt ord - 20 bokstäver.)
SvaraRaderaVore ett bra ord att få lägga i WordFeud ... Jo, smörgåsgurka är jättegott, jag kan peta i mig såna skivor som rent godis!
RaderaInte testat. Läste någonstans att det inte var bra att äta rå champinjon..... men det finns säkert det som är mer farligt här i livet =)
SvaraRaderaMan äter ju inte tonvis med råa champinjoner, jag skulle tro att i måttliga mängder är man utom fara!
RaderaÄlskar att knapra på råa champinjoner. Så gott! Har dock aldrig testat kombin leverpastej och champinjoner. Väl värt att tänka på:-)
SvaraRaderaAtt prova går fort och lätt!
RaderaHar aldrig kommit på kombon med leverpastej och råa champinjoner. Ska testa. Tack för tipset.
SvaraRaderaOm dina smaklökar går i takt med mina blir du nöjd!
Radera