torsdag, augusti 31, 2023

Jo jag tänkte på en sak ...


... att enda gången jag saknar vår fasta telefon är när jag vill använda den för att ringa till min mobil och på så sätt få veta var jag lagt den ...

6 kommentarer:

 1. Haha, du har så rätt! Jag går till datorn, skriver ett mess på facebook till dottern och ber henne ringa mig! Krångligt för ibland är hon ju inte tillgänglig...Nu när jag bytte mobil så köpte jag ett turkos skal till skillnad från det diskreta mörkblå jag hade tidigare och som jag aldrig la märke till.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var ju lite komplicerat ... färg på skalet KAN hjälpa, jag har ljusblå baksida, den syns xvis i handväskans djup!

   Radera
 2. i viss ålder får man skaffa rutiner... eller en hemmaman

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har både/och. Så han får ringa, om han är tillstädes.

   Radera
 3. Visst är det så :))

  SvaraRadera
 4. Hej, jag heter Nira. Jag var i ett förhållande med Anderson i flera år, men han gjorde slut med mig. Jag försökte allt jag kunde för att få tillbaka honom, men det var förgäves. Jag ville verkligen ha tillbaka honom på grund av den kärlek jag har för honom. Jag bad honom med allt, gav löften, men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän, och hon föreslog att jag skulle kontakta en trollformler som kunde hjälpa mig att besvärja honom för att få tillbaka honom. Även om jag aldrig trodde på trollformler, hade jag inget annat val än att prova det. Så jag mailade trollformaren, och han försäkrade mig att allt skulle vara bra om tre dagar, och mitt ex skulle komma tillbaka till mig. Överraskande nog hände det den andra dagen vid 16-tiden. Mitt ex ringde mig, bad om ursäkt för allt och sa att han ville ha tillbaka mig för att han älskade mig så mycket. Jag blev så glad och gick tillbaka till honom. Vi började leva lyckliga tillsammans igen. Jag lovade alla jag känner som har problem med relationen att jag skulle hänvisa dem till den enda sanna och kraftfulla trollformleren som hjälpte mig med mitt problem. Om du behöver hans hjälp kan du maila honom på babawalewiseman01@gmail.com. Han erbjuder olika typer av trollformler, inklusive kärlekstrollformler, förlorade kärlekstrollformler, skilsmässobesvärjelser, äktenskapsbesvärjelser, bindande trollformler, bryta trollformler, förvisa en älskad från det förflutna, befordran av besvärjelser, tillfredsställelsebesvärjelser och botemedel mot alla sjukdomar du lider av. Kontakta honom för en varaktig lösning på alla problem du kan ha.
  via babawalewiseman01@gmail.com WhatsApp +2348136951551

  SvaraRadera