lördag, april 01, 2006

Jag är en Golden Retriever - eller?

Morgondimma har upptäckt ännu ett personlighetstest, denna gång här.
Vilken sorts hund liknar du? Det är frågan.
Hon blev en Bull Mastiff.
Jag blev en Golden retriever. I och för sig en trevlig sort, men är det verkligen jag?
Så här stod det i alla fall när jag svarat på alla frågorna:

"Golden retrievern
är en snäll och tillitsfull hund. Den är glad då den känner sig nyttig och tycker om att samarbeta. Den tycker mycket om att bära grejer i munnen och gör det mer än gärna när den ska hälsa. Detta är ett tecken på stolthet och glädje. Skulle föremålet den valt att bära vara olämpligt och matte eller husse påpekar detta kan den lätt bli ledsen och stött. Golden retrievern älskar vatten. Enligt rasbeskrivningen ska den vara lydig, intelligent och ha naturlig arbetslust. En golden är en stark hund som gärna drar pulka och jobbar fysiskt, men den är ingen direkt sprinter på löpbanan."

Känner jag igen mig? Nja. En sak är i alla fall säker: jag bär väldigt sällan saker i munnen. Och någon löpare är jag inte heller. Men ”lydig”?
Hm. Kanske dags att jobba mer på sin hund-image. Försöka skärpa intelligensen ett snäpp till och frammana den naturliga arbetslusten, till att börja med.

Eller varför inte pröva testet en gång till?
Kanske svarade jag lite för fort på en eller annan fråga?
Sagt och gjort.

Jaha. Nu blev jag en Berner sennen - en ras jag inte är bekant med över huvud taget.
"Berner sennen är en stor lugn hund med jämt och lugnt temperament. Men den är också mycket ivrig och leklysten. Berner Sennen är en självsäker, orädd, uppmärksam och godmodig hund. Den är sugen på att lära sig nya saker och mycket vänlig. De är vaktiga men samtidigt hängivna folk den känner. Självsäker och vänlig inför främmande. Älskar att vara ute sommar som vinter."

Om jag nu gör testet en tredje gång, vad blir jag då?
Blodhund? Eller papillon?
Lugnast att avstå.

Copyright Klimakteriehäxan

1 kommentar:

  1. Anonym2:20 em

    Jag som trodde du var en Klimakteriehäxa, skrattar.
    Hälsningar, Anne

    SvaraRadera