måndag, september 17, 2007

Å vilken klädhängare!

Han är Stjärna. Han är Idol. Han är Snygg. Han är inte helt ung längre. Han använder glasögon nu för tiden.
Men vi som sett ”Pretty Woman” upprepade gånger – jag och Pernilla Wiberg till exempel – vi gillar honom precis som han är, även om det snart gått 20 år sedan han och Julia Roberts blev ett par det slog gnistor om.

Nu blir han klädhängare.
Det är Kapp-Ahl som skaffat en efterträdare till Dustin Hoffman.
Han heter Richard Gere, har nyss fyllt 58, har gjort ett 40-tal filmer. Ofta är det romantiskt så att det ångar kring hans rollfigurer. Vi minns till exempel ”American Gigolo” och ännu hellre ”En officer och gentleman”, mot Debra Winger – nästan lika bra som ”Pretty Woman”!

Till råga på allt kan han spela piano som ett proffs – man glömmer inte scenen vid flygeln i den tomma hotellmatsalen i ”Pretty Woman” – och han har också skrivit musik.
Lite kan man väl undra varför han nu accepterar ett anbud som fotomodell. Det kan knappast bero på att han har svårt att få ihop till sin frukostyoghurt. Men pengarna han får för uppdraget ska han skänka till välgörande ändamål, bland annat till hälsoprojekt i utvecklingsländer.

Och från företagets sida har man förstås tänkt sig att den kvinnliga delen av kundkretsen ska komma rusande och handla Geres slipsar, kavajer och tröjor till Fars Dag eller så. I förbifarten kanske en eller annan kjol eller kofta följer med till kassan också.
Bara för Richards skull.

Copyright Klimakteriehäxan

Mer om detta i SvD och i DN.

5 kommentarer:

 1. Anonym3:54 em

  Vilken 60-årig skådespelerska skulle passa åt Claes Ohlson månne?

  SvaraRadera
 2. Anonym7:44 em

  hahaha... skrattar åt kommentaren ovan...

  SvaraRadera
 3. Gere är en läckerbit. Tur att man har en sån hemma också, annars skulle man väl börja handla kappor och andra klädespersedlar alldeles ohämmat.

  Speciellt tur eftersom jag bara har ägt en enda kappa i mitt liv, och just aldrig haft behov av nån.

  SvaraRadera
 4. Vad sägs om Kim Anderzon, i snickarbyxor (ingenting under förstås) och med skruvar och muttrar i ett band runt halsen??? Fast hon är väl 70, förstås. Men verkar vara av den händiga typen... en sån som kan försvara sig med en hammare i handen... :-))

  SvaraRadera
 5. Anonym5:03 em

  JAG SKULLE GÖRA VAD SOM HELST MED OCH FÖR RICHARD.

  SvaraRadera