lördag, januari 12, 2008

Må Britney bli hundra!

Knappt hade jag skrivit texten här nedan under rubriken ”Ja må du leva – uti hur många år?” förrän jag får höra talas om något som måste betraktas som rekord i smaklöshet, även om det naturligtvis är en svårslagen notering.

Britney Spears, den lilla söta popflickan som blivit 26 år och tvåbarnsmor och på vägen hunnit med att pröva på fler sorters faror och katastrofer än ett l-å-n-g-t liv kan tänkas erbjuda verkar må sämre än någonsin, sämre än någon förtjänar att må. Stackars tjej.

Nu kan man på nätet slå vad om hur länge hon klarar sig. Den som vinner och tippar rätt dödsdag får en Play Station 3 och titeln Herr eller Fru Död.
Nej, jag tänker verkligen inte länka dit.
Ja må hon leva uti hundrade år, säger jag. Och önskar den som kom på tävlingen dit pepparn växer. Milt uttryckt.

Copyright Klimakteriehäxan

2 kommentarer:

 1. Anonym7:04 em

  Ja, det är verkligen smaklöst. Ibland undrar man om vissa personer verkligen är människor...fy och usch!

  SvaraRadera
 2. Anonym3:16 em

  Hej,
  brukar alltid läsa och kommentera den blogg som pingat före min på tjejblog.se. Hamnade denna gång på en bekant blogg. Varit inne och tjuvläst tidigare, men inte skrivit något. Denna gången hittade jag detta om Britney och kan inte göra annat än hålla med om tidigare kommentar... Smaklöst! Instämmer även i ditt "må hon leva i hundrade år" samtidigt som jag önskar att de resterande åren inte blir lika hemska som de som hittills varit!

  *kram*

  SvaraRadera