lördag, februari 16, 2008

Passar ett raffogram?

För inte länge sedan fick jag ett pocketogram, och det skrev jag om här på bloggen. Att det fanns var en nyhet – och en trevlig sådan – för mig, ett smart sätt att glädja någon genom att för 99 kronor skicka en läsvärd bok medelst ett par klick på datorn.
Då fick jag också veta, att chokladogrammet är uppfunnet. Väldigt trevligt det med, även om en bok oftast varar lite längre, åtminstone i mitt sällskap.

Nu har jag upptäckt ännu ett sätt att via näthandel uppvakta någon.
Man kan skicka ett raffogram.
Underkläder med spetsar och genomskinligt och häftiga skärningar. Välj det raffset du tror passar din kvinna bäst och slå till!
Ja, jag utgår från att de flesta som handlar är män. Vilket också garanterar att de främst köper det de själva gillar, knappast med Hennes önskemål i åtanke.

För den som nu känner sig frestad – för det är klart att ett raffset kan sitta som en smäck ibland – vill jag bara påpeka en liten detalj i sammanhanget.
Kolla vad Hon väger innan du slår till.
För flera av de sexigaste plaggen levereras i en enda storlek, den bedrägliga ”one-size-fits-all”.
Här finns ett litet tillägg: ”passar de flesta mellan 40 och 73 kilo”. Just det.
Man skulle också kunna skriva: ”passar numera inte de flesta”.

Men de som umgås med små nätta kvinnor har fortfarande chansen. Säkrast är dock att avstå om risken finns att presenten är för liten, för då sjunker givarens aktier raskt i värde. Det var ju precis det motsatta som var tanken, eller hur?

Och till den som nyss övervägde att skicka ett raffogram till just mig, (jag vet: dream on, baby, dream on!) så får det bli ett tack, men nej tack.
Klarar inte kvalgränsen, tyvärr.

Copyright Klimakteriehäxan

Bilden från raffogram.se. Just det här plagget passar ”de flesta sexiga kvinnor mellan 45 och 75 kilo”. Och eftersom det här är en reklamfri blogg länkar jag inte till någon av de nämnda siterna - ni får ta er dit på egen hand!

4 kommentarer:

 1. Hoppas att du är nöjd med kvällens Parkinson. Tycker det är synd att det programmet går samtidigt som Melodifestivalen för den byter jag inte ut i första taget. Själv är jag väldigt nöjd med kvällens resultat, trots att jag är ett stort fan av Carola.

  SvaraRadera
 2. Anonym9:01 fm

  Hej Häxan.
  Som man undrar jag, kan ett raffset bli för litet.

  *L*

  Må gott

  SvaraRadera
 3. Vonkis - det blev faktiskt en tv-fri kväll i goda vänners lag! Ett synnerligen gott alternativ!
  Och RF: Hoppsan - tänkte inte på det... *asg*

  SvaraRadera
 4. Ha, ha, ha, ...du är för härlig! Jag ska faktiskt ta och tipsa min man om det här eftersom jag sanrt fyller år. Fniss...jag menar chokladogramen förstås! Raffset kan vi nog glömma. ;)

  SvaraRadera