fredag, november 04, 2011

Veckans fönster är UTRYMT

Här har kvasten gått - men det är inte färdigsopat. Inte än. För lokalen är inte helt utrymd, bara nästan. Prylarna som är kvar är förmodligen på väg till tippen: en trasig kontorsstol, osorterat skräp i en pappkartong.

Vad var det som hände? Konkurs? Någon tröttnade? Ägaren kanske har flytt november och bytt det gråa mot tropisk sol? Eller var det bara ett hopplöst läge för kommersiell framgång? För inte var det väl rent av fel på själva affärsidén?

Jag har inte svaret, men bilden får i alla fall bli mitt svar på efterlysningen efter Veckans fönster som ska ha UTRYMT som tema.

Copyright Klimakteriehäxan

10 kommentarer:

 1. Ja, butiker verkar starta upp och slå igen snabbare än någonsin. Min dröm är att starta en butik, men jag skulle inte våga, för tänk om...

  SvaraRadera
 2. Man kan bara ana orsaken till att lokalen töms. Har själv deltagit när en affärslokal tömdes. Det kändes lite vemodigt. Dyr hyra och sviktande inkomster, blev en dålig ekvation...
  Ditt foto är ganska kul, känns smygtaget på något vis. ;-)

  SvaraRadera
 3. Drömmar som gått i krasch?!

  SvaraRadera
 4. Tycker det blir flera sådana "fall", väldigt höga hyror kan ta död på högt flygande planer....

  SvaraRadera
 5. Det känns lite som om vissa lokaler bara inte kan klarar någon verksamhet någon längre tid. En lokal i grannhuset har många gånger sett ut som på din bild.

  SvaraRadera
 6. Kanske inte så dystert iaf, huset kanske ska totalrenoveras (det ser ut att vara i behov av det) och de får flytta tillbaks efter ett tag. Liksom Susanne!

  SvaraRadera
 7. Lite vemodigt, om det nu inte är som laran funderar. Synd om man haft planer och drömmar som slutar illa. Men utrymt är det ju, nästan i alla fall.

  SvaraRadera
 8. Ja här är det snart sope-rent utrymt o stängt kan jag tro..eller så kommer det nya friska idéer och lokalen får liv igen..

  SvaraRadera
 9. Utrymt för tilfället. Men kanske flyttar någon annan in snart?

  SvaraRadera
 10. Ja, tänk vilka funderingar man kan få av ett fönster...!!

  SvaraRadera