måndag, september 07, 2015

Så vitt man kan se

Hur är det nu? Vitt, det är väl färgen på sommarens kläder framför annat, inte sant?

Tja, det kan man uppenbarligen ha olika åsikter om. Så här i höststarten har NK upplåtit entréhallen för djärvt, nytt mode  tämligen årstidsneutralt i och för sig, för de här kreationerna lämpar sig knappast för kontoret utan mer för kalasen. För den modiga, alltså ...

Fest för ögat, det handlar det om hur som helst. Och ni som inte har vägarna förbi kan väl också få titta på härligheten!? Var så goda! Här några smakbitar!

Josephine Bergqvist är designern bakom denna ryschkaskad. Vem vet vad den kan dölja ...?
Anna Scholz bryr sig också om fötterna.Kanske har du en gammal herrskjorta som blivit över? Klipp av ärmarna och gör byxben av dem. Det var Petra Norden som kläckte idén.

Vitt så långt man kan se, alltså. Fast rullar man svart barnvagn och själv är klädd i grått kanske det blir för mycket. Då tittar man helt enkelt åt andra hållet!
Japaninspirerat? Kanske. Plats för något på ryggen i den här outfiten hur som helst ...
Copyright Klimakteriehäxan

5 kommentarer:

 1. Anonym1:14 em

  Fint att titta på (tack för illustrationer) men mer konst än mode tycker jag. Nog inget som kommer att hänga i olika storlekar på galgarna i klädesaffärerna fast säkert väldigt snyggt i NK:s entré.

  Kulsprutan

  SvaraRadera
 2. Anonym9:37 fm

  De där skorna ... vore nåt kliva runt i ... :-D

  SvaraRadera
 3. ABSOLUT, Kulsprutan, mer konst än mode. Fast så tycker jag att det ofta är med haute couture. Modellerna kan sällan sys upp i XXL ... och då nöjer vi oss med att titta och ibland dessutom fnissa lite, eftersom vi ser hur obekvämt/opraktiskt/lättfläckat/svårstruket det där plagget är. Fönstershopping är en trevlig gren, gratis och utan problem!

  SvaraRadera
 4. och ANONYM - jo skorna är häftiga, men tänk om nån råkar trampa en på tårna ... oj så fort de tog slut!!!

  SvaraRadera