lördag, maj 30, 2009

Puh

Jag pustar ut. Trots det varma vädret fick jag sälja en hel del böcker, ett 40-tal närmare bestämt.
Jag skulle vilja vända på Neil Armstrongs berömda månlandningsreplik (That's one small step for a man, but a giant leap for mankind) och säga, att detta må vara ett väldigt litet framsteg för mänskligheten, men ett stort kliv för lilla mig!

Bokhandlaren inledde dock med ett beklagande: detta som normalt är en kanonhelg försäljningsmässigt blir kraftigt lidande av den vackra sommaren där ute, varnade han.
Så jag var verkligen tveksam till hela äventyret. Som nu trots allt måste anses ha avlöpt väl.

Som en ren besvärjelse köpte jag Situation Stockholm på väg in, jag köper den då och då men inte alltid. Kanske funkade det?
Nu får i alla fall några mammor Klimakteriehäxan i present på Mors Dag. Och så var det ett antal tjejer som insåg det kloka i mitt påpekande att man alltid kan köpa en present till sig själv, för säkerhets skull.
Hoppas nu bara att de gillar det de läser!

Copyright Klimakteriehäxan

3 kommentarer:

  1. Vad kul att allt förlöpte väl. 40 sålda böcker är väl inget dåligt försäljningsresultat denna kanonfina pingstlördag....:-)

    SvaraRadera
  2. Det var ett bra resultat! Och en stor erfarenhet.

    Maken och jag ska trotsa vädret och åka till ett byggvaruhus i grannstaden (och där finns ett par till stora som han ännu inte vet att han kommer att bli indragen i...)
    Sen har han lovat bjuda mig på lunch på en thairestaurang - mamman till tre av mina elever har lyckats rejält med sin i början blygsamma cateringfirma, och har en stor restaurang nu. Kul att komma dit ibland. (Hon lärde mig laga några rätter medan hon fortfarande jobbade i sitt eget kök hemma)

    SvaraRadera