söndag, juni 22, 2014

På önskelistan denna SKYLTSÖNDAG

Det är ju nu vi skulle gå till stranden. Sola, simma, slappa, äta lite medhavd matsäck, gnida in varandra på ryggen med solskyddsfaktor 10 (minst), läsa lite eller anstränga de små grå med ett korsord eller en sudoku. Det är sådant som står på önskelistan i semestertider.

Men vad händer i själva verket? Platt intet av allt detta. Hukar inomhus under en ettrig hagelskur, sedan träden ruskats av kraftiga vindar i flera timmar. Blir det en blå flik på himlen skyndar gråa skyar dit för att täcka glipan. Som tur är har jag fått in en bukett med midsommarblommor i vas innan ovädret tog över landskapet.

Kanske blir det en ändring alldeles snart? Kanske kan man  precis som på min skylt  få ta sin (imaginära) sandhink i handen och gå till sjön?
Det är ju ändå SKYLTSÖNDAG! Kolla hos Pumita om fler skyltar!

Copyright Klimakteriehäxan

11 kommentarer:

 1. För sisådär 23 år sedan var det svinkallt så här års. SÅ pass att min mor sydde mössor åt mina barn när vi var där på semester. Sen slog det om och blev kanonhett.

  SvaraRadera
 2. För sisådär 23 år sedan var det svinkallt så här års. SÅ pass att min mor sydde mössor åt mina barn när vi var där på semester. Sen slog det om och blev kanonhett.

  SvaraRadera
 3. Ja så skall det vara just nu. Fint att du skyltar fram stämningen så kan vädret haka på :)

  SvaraRadera
 4. Ja så skall det vara just nu. Fint att du skyltar fram stämningen så kan vädret haka på :)

  SvaraRadera
 5. Här sitter jag i allt det där "man ska" men inte gör ;-) Sitter dessutom samtidigt i min vardag när solen gassar och alla andra bygger sandslott och badar.

  Hoppas på bättring hos dig !! Är det semester så är det och då SKA det vara bra väder och absolut inte hagel ! Njut nu av din bukett med midsommarblommor. Snart når den där efterlängtade sommaren även dig :-)

  SvaraRadera
 6. Hagelskur?! Det var värst. Jag för min del har fått mina drömmar uppfyllda (och då pratar jag inte om romerska krigare), mycket sol (både hemma och borta) och för det mesta uppehållsväder, bara en liten skur då och då. Men så längtar jag inte heller till att steka mig på playan och gnida in solskyddsfaktor... vilket jag iofs gör ändå för hudcancer är inte min grej, liksom. :)

  SvaraRadera
 7. Vilken rolig skylt! Har en känsla av att jag frusit lika mycket som du under midsommarhelgen. Om vi vill ha sol och värme tror jag nog att vi måste åka söderut;-)

  SvaraRadera
 8. Snyggt skydd mot ovälkomna smygtittare in bakom staketet.
  Klart läcker skylt!
  Undrar var den badplatsen ligger?
  Undrar också över vilken stad som syns bakom damen som åker på något båt till höger om badskylten?

  SvaraRadera
 9. Läser mest Svenskt och just nu Kapten Klänning, hu vilken sjuk värld vi lever i.
  Ha det bra;-)

  SvaraRadera
 10. Erik Semlan - det är en hel del fusk med den där skylten. Staden du ser, barnet och kvinnan är fotograferade och faktiskt en del av skylten som är nån sorts fotomontage - som jag såg och plåtade i Boston för några år sedan. Och nu fick användning för!

  SvaraRadera
 11. Boston... nu är maken i Ottawa

  SvaraRadera