torsdag, juli 31, 2014

Innan badsäsongen är riktigt slut

Säsongen är rätt långt framskriden, jag är medveten om det. Alltså kan det verka väldigt yrvaket eller i alla fall ytterst senfärdigt att komma med baddräktstips nu, när augusti är här om bara några timmar. Men jag gör det ändå!

Tillhör du generationen som brände behåar och lät behagen dansa fritt under t-tröjan medan någon låt med flower-power-anstrykning dånade ur högtalarna och haschlukten inte gick att ta miste på? Eller är du en av alla dem som frenetiskt hävdat rätten att gå topless på badstranden, oavsett i vilket land den ligger?

En möjlighet är också att du är just en av alla dessa kvinnor, men att du  bland annat på grund av tyngdlagen  inte längre lika gärna går utan det där en gång så förhatliga plagget.

Nu finns den idealiska baddräkten för dig. The Tata Top drar säkerligen blickarna till sig både vid fina poolen, på havsstranden och i kanten av skogstjärnet. Detta är bikinibehån som designats för att ge illusionen av topless. I hudfärgat tyg, med bröstvårtorna på plats. På utsidan, alltså.

Naturtroget? Tja, döm själv. Men rätt kul om du frågar mig.
Fast det blir nog ingen Tata-top för mig vare sig till Beach 2014 eller 2015. Du kanske i alla fall blev sugen? Köp den här! Din för 28 dollar. (Bilden har jag också lånat från företagets hemsida).


Copyright Klimakteriehäxan

8 kommentarer:

 1. Tror inte dom skulle gå att sälja i min butik men kanske en bra reklamgrej för det skulle alla prata om och bättre reklam finns inte ,kram Nette

  SvaraRadera
 2. Hahaha... vilken knäpp bikinibh.. kan tänka mig nederdelen...

  SvaraRadera
 3. Ändrar den färg i takt med resten av kroppen också?

  ja tänk, det finns folk till allt ...

  SvaraRadera
 4. Nog för att jag var med och kastade BHn och fortfarande har svårt för detta plagg. Jag skulle ändå aldrig någonsin sätta på mig denna hemska skapelse....:-)

  SvaraRadera
 5. En sån skulle jag behöva! Då äntligen skulle jag få bröstvårtorna på rätt ställe och inte strax under midjan....

  SvaraRadera
 6. jag skulle inte våga
  Annars är mina bröst ok efter 3 års amning ♥

  SvaraRadera
 7. Hihi vilka bra frågor - ingen bild på nederdelen, Marit!
  Tveklöst "A conversation piece", Nette Cecilia!
  Och blir den brunbränd när kroppen blir det, Cecilia? Jag tvivlar ...
  Cicki, Hannele, Bloggblad - håll med om att det vore kul att prova!!! Fast det kan nog bli svårt att få omgivningens godkännande. Hur som helst måste man uppskatta roliga designidéer även om de är i tokigaste laget!

  SvaraRadera
 8. Haha, här sitter jag i kvällen och skrattar åt alla roliga kommentarer. :)

  Undrar om bikinin skulle utmana den badvakt som härom veckan mer eller mindre skällde ut en kvinna som tog av sig bikiniöverdelen på vårt utomhusbad. Det blev en väldig diskussion i lokalpressen och på Facebook efter tilltaget och badhuschefen fick krypa till korset och ta badvakten i örat när hen medgav att det finns inget lagrum för att förbjuda topless på badhuset.

  Själv slängde jag bh:n under min studietid men plockade på den igen när jag började jobba som högstadielärare. Kändes bäst så.

  SvaraRadera