fredag, oktober 24, 2014

Bokbloggsjerka om boken-just-för-dagen

Vilken bok/vilka böcker håller du på att läsa just nu?
Dags för Bokbloggsjerka igen och så lyder alltså veckans uppgift - en enkel fråga står det också ...

Nog för att jag fattar att det kan verka oerhört egotrippat och navelskådande. Men sanningen är att den bok jag just nu läser, den heter "Att vara yngst är ett handikapp som går över" och det är minsann jag själv som har skrivit den. Och det har inte funnits tid att läsa den sedan den blev tryckt och fick hårda pärmar. Fast nu är det på gång.

Med darrande fingrar vänder jag bladen: blev det som jag tänkt? Kommer jag att hitta något korrekturfel som gömt sig för mina spejande ögon? Jag hatar korrekturfel! Tryckfels-Nisse får aldrig bli min sambo! Hittills har jag inte hittat något, kan bara hoppas att trenden håller i sig. Men jag måste erkänna att i mina tidigare två publicerade böcker har ett par saker smugit sig undan, vilket irriterar mig utan slut ...

Naturligtvis tänker jag inte recensera min egen bok. Det får förhoppningsvis andra göra. Den är fortfarande så ny att inte ens Bibliotekstjänst (som recenserar alla böcker) redovisat sin eventuella förtjusning eller ogillande. Jag kan bara hoppas på många nöjda läsare.

Vill du veta mer om boken kan du klicka här. Och hos Bokbloggsjerka får du garanterat många lästips, det är ju årstid för att krypa upp i läsfåtöljen nu, kanske i sällskap av en mugg te, en frasig cyklamen och ett levande ljus ...
Trevlig bokhelg!

Copyright Klimakteriehäxan

13 kommentarer:

 1. Häftigt att skriva egen bok :)

  SvaraRadera
 2. Wow, inte många som kan skryta med en sån läsning. Men som storasyster måste jag säga att titeln är lite provocerande, det var ju vi som var försöksdjuren. Sen fick vi allt skäll när det bråkades :)

  SvaraRadera
 3. äldsta barnet är ju en provplätt. dessutom började jag skolan ett år för tidigt och var läääääänge yngst överallt. nu är det precis tvärtom. hur kan det bli på det viset?

  SvaraRadera
 4. Tänk den som kunde få ge ett sådant svar!

  SvaraRadera
 5. WOW! Så kul och inspirerande!

  SvaraRadera
 6. Gillar titeln, så är jag också yngst, men jag tror inte det handikappet gått över riktigt än :) Fantastiskt med en egen bok!

  SvaraRadera
 7. Oj vad kul med en egen bok, stort grattis! Lovar att läsa den så småningom.

  SvaraRadera
 8. Vad härligt med egen bok!

  SvaraRadera
 9. Som kommentarerna ovan - vad roligt att kunna läsa sin egen bok! Ska kolla upp den :)

  SvaraRadera
 10. Jag vågar inte läsa mina egna böcker. Modigt!

  SvaraRadera
 11. jag är ansvarsfull storasyster... ska läsa din bok.

  SvaraRadera
 12. Åhh, så spännande (och lite nervöst) att läsa sin egen bok! Häftigt!

  SvaraRadera
 13. Så stort med en egen bok! Vilken härlig känsla det måste vara men kanske också lite skrämmande att läsa!

  SvaraRadera