söndag, oktober 26, 2014

Skyltsöndag på tå

Skyltsöndag, vintertid, mörkt, regnhot, blåsigt. Men man ska försöka se glad ut oavsett omständigheterna. Eventuellt kan det bli en hjälp på vägen, ett steg åt rätt håll så att säga, om glädjen börjar ända vid tårna? På skorna, helt enkelt?!

Hur skodesignern tänkte vet jag inte, men jag vet i alla fall att jag log brett när jag mötte de här glittrande pumpsen på varuhuset Magasin i Köpenhamn. Visst, mungiporna på tårna kunde ha pekat lite mer uppåt, men jag blev uppiggad ändå.

Och därmed hade jag också hittat en liten skylt i dubbel upplaga för en skyltsöndag i oktober! Men nej, köpte inga skor ...
Kolla hos Pumita om fler skyltar i dag!

Copyright Klimakteriehäxan

6 kommentarer:

 1. Heh, mycket har jag sett i skyltväg men det här var ngt nytt. Guldskor som håller humöret uppe. Inte mycket för att sparka boll med men ändå.

  SvaraRadera
 2. Du skulle köpt! Tänk så många som skulle fått ett gott skratt! Kul idé men jag har lite svårt att se användningsområdet- om det inte är för att glädja omgivningen. De var väl inte helt gratis heller? Brukar inte vara det på Magasin.

  SvaraRadera
 3. glada fötter är viktigt för välmående

  SvaraRadera
 4. Anonym11:53 fm

  kollar och ser att robotkollen är kvar...synd :(

  Med de gyllene skorna ska man nog undvika att korsa benen om man har nylonstrumpor på sig. Ser ut att vara vassa hörn på ansiktsmasken.

  Kulsprutan

  SvaraRadera
 5. Haha, vad söta! Men håller med, de kunde ha haft en riktigt glad mun :)

  SvaraRadera
 6. Kulsprutan - jag har försökt ta bort den, igen, fattar inte varför det inte funkar (nu talar vi om spamblocket)

  SvaraRadera