tisdag, oktober 21, 2014

Tisdagstema MÅNE

Den följer de sedvanliga faserna: börjar som NY, blir så småningom HALV för att till sist gå upp i helformat och kallas FULL.

På vägen kan den där utvecklingen orsaka stor irritation, men som så mycket som händer när åren går är det bara att acceptera. Månsken kan kanske vara mer romantiskt i annan form, men här skymmer i alla fall aldrig några mörka skyar ... det skulle möjligen vara någon sorts huvudbonad då ...

Fler månar i olika stadier hittar du den här vägen.

Copyright Klimakteriehäxan

6 kommentarer:

 1. Kul att du valde den typen av måne! Hade själv den idén på gång men hittade bara renrakade huvuden så jag skippade den! Tycker det är ganska coolt med både halv- och helmåne!
  Ha en skön kväll!

  SvaraRadera
 2. Jag, som har en man med mycket måne, har svårt att förstå att så många män lider av att tappa håret. Jag tycker inte att det är ett dugg mer manligt att ha ett tjockt hårsvall. Dessutom är det ju många som rakar bort rubbet, det är ju inte precis inne med Beatlesfrisyrer.

  En fördel är att det är lätt att klippa hår som bara växer i en kant runtom. Maken sparar mycket pengar på att jag snabbt fixar hans hår. Mitt, å andra sidan, kostar desto mer...

  SvaraRadera
 3. Blev nåt fel, skulle inte vara anonym :)

  SvaraRadera
 4. Och den anonyma kommentaren försvann... Rolig tolkning i vilket fall som helst :)

  SvaraRadera
 5. Jag gillar till och med män med kal hjässa. Det är hur snyggt som helst. Stiligt tycker jag. Tänk jag gillade Kojak när den serien gick en gång för han var så snygg med sitt kala huvud. Ja tänk så olika det är, men jag tror att många män tror att vi kvinnor gillar ett stort hårsvall på män, och tänk så fel de har. Jag till och med ogillar män med lejonmanar. Inte snyggt alls tycker jag.

  SvaraRadera