tisdag, augusti 09, 2016

Ordet för dagen (3) – och tisdagstema


HÄLSPORRE

-Plantar fasciit heter det på "medicinska", det har jag just fått lära mig. Att det gör ont visste jag redan innan. Värst på morgonen. Behandling inledd. Nu hoppas jag bara få tillbaka min normala gångart snarast möjligt. 
Veckans tisdagstema är RUTINER och då tänkte jag att det här med att publicera Ordet för dagen ska bli rutin här hos mig, om än inte daglig ... jag har ju redan dagens "nia", dagens "sudoku" och tv-nyheter, väl invanda rutiner allihop. Fler rutiner här!

Copyright Klimakteriehäxan

10 kommentarer:

 1. ja visst är det synd om mej?!?! fast jag vet att det finns värre saker ...

  SvaraRadera
 2. jo, man kan dö [obs! dåligt skämt]

  SvaraRadera
 3. Så jobbigt. Jag hade hälsporre för en massa år sedan och det tog tre år innan jag blev av med den. Jag fick kortisonsprutor och gick från och till med kryckor utomhus för att komma framåt.

  SvaraRadera
 4. Aj, aj, det är en besvärlig åkomma! Hoppas behandlingen ger effekt snart. Våra morgonrutiner är likartade, nian om en liten stund men först sudokun.

  SvaraRadera
 5. Gustafsson9:37 fm

  Ordet för dagen är smörgåsgurka.

  SvaraRadera
 6. Gustafsson - det vore gott!

  SvaraRadera
 7. Hälsporre får inte bli rutin dock, alldeles för jobbigt. Jag hade troligen det för några månader sedan, fast sen när jag försökte diagnosticera mig själv på nätet så fanns det andra tillstånd som också kändes möjliga. Hur som så skaffade jag en massa fotinlägg och annat men inget funkade särskilt bra. Stretcha gjorde jag dock flitigt, kanske var det det som gjorde susen, för det kan ju bli väldigt långdraget. Dagens ord tycker jag är en kul idé, jag har själv funderat på det. Jag tänker mig ett ord som jag själv lärt mig betydelsen av, tänk så många ord det finns! Ha en fin onsdag!

  SvaraRadera
 8. Paula - jag har hittills bara tre "ord för dagen" - kanske du hänger på? (mina ligger under etiketten "språk")

  SvaraRadera
 9. Inte kul alls det där fenomenet hälsporre, men förhoppningsvis lättar det framöver med rätt behandling.

  SvaraRadera