tisdag, augusti 23, 2016

Tisdagstema SPÄNNANDE

Jag letade frenetiskt för att komma på något riktigt spännande i min egen vardag, men misslyckades. Så jag får ta min tillflykt till böckernas värld denna tisdag när temat är SPÄNNANDE. En nödlösning, erkännes!
Inte är jag någon deckarslukare, möjligen var jag det förr i något högre grad, men numera läser jag gärna andra sorters historier.

"Öppnas i händelse av min död" (The Husband´s Secret) av Liane Moriarty hamnade ändå i mina händer och nu har jag kommit mitt i vad som faktiskt är en riktigt spännande historia  först tyckte jag att det var lite många olika stickspår, men det visar sig att de går ihop efter ett tag.

Det här är en pocket som följde med augustinumret av Femina. Jag faller ofta för den sortens lockelse: när en tidning så att säga "bjuder" på en bok slår jag till, så vitt jag inte råkar ha läst boken redan eller såvitt den inte är skriven av någon jag vet att jag inte gillar (sådana författare finns).

Ha en trevlig tisdag där ute! Hos mig skiner solen och det är sommar än, eller igen!

Copyright Klimakteriehäxan

5 kommentarer:

 1. (deckare blir det på film)

  SvaraRadera
 2. Det er spennande å lese gode bøker som fangar oppmerksomheita så ein nesten ikkje kan legge boka frå seg.
  Godt tolka oppgåva !

  SvaraRadera
 3. Jag läser också väldigt sällan deckare, men Liane Moriartys bok ska jag ta med mig som reselektyr när jag far till Finland nästa vecka. :)

  SvaraRadera
 4. Den boken gillade jag! Har även läst hennes bok Stora små lögner och gillade den också.

  SvaraRadera
 5. Moriarty är en ny bekantskap fr mig. Ska kanske kolla vad mer hon skrivit!

  SvaraRadera