fredag, september 29, 2017

Bokmässehelg

Två frågor delar Mia ut i veckans helgfråga, och båda handlar om bokmässan:
Vad tycker du Bokmässan ska göra för att öka intresset för oss bokbloggare?
Bokbloggare är kanske inte så viktiga för branschen när det kommer till kritan ... men tänk om bloggarna kunde få ett eget litet hörn någonstans? För att träffa varandra och för att träffa läsarna!
Ungefär: "Undrar du över vad den där Klimakteriehäxan är för typ? Kom och kolla i monter si och så, dag och klockslag!" Tio bloggare åt gången kunde samsas under en timme. Vore i alla fall roligt att testa. Men mässledningen kanske inte är ett smack intresserad.

Och så följer Mia upp med en bonusfråga som i princip är omöjlig att besvara:
Om jag bara ska köpa EN bok från bokmässan vilken skulle det vara?
Bästa köpet på mässan är ingen bok alls, det har jag strävat efter varje år jag varit där. Och misslyckats alla gångerna, så vitt jag minns. Alltid dyker det upp något oemotståndligt och så flyger föresatserna iväg, borta ur minnet är de olästa högarna och de överfulla hyllorna!

Ett tips har jag ändå: om du som jag fortfarande använder hörböcker i cd-format så håll korpgluggarna öppna! Härom året var cd-böcker så gott som gratis, eftersom "ingen" köper sådana längre. Jag fick med mig flera bra för kanske 20 kronor lådan, ångrade att jag inte köpte ett ex av varje titel som fanns.

Copyright Klimakteriehäxan

7 kommentarer:

 1. det där att lova sig att inte köpa böcker är dömt att misslyckas. jag försöker ibland, men det varar inte många timmar

  SvaraRadera
 2. Ja, om jag åkte på bokmässan så skulle jag nog kika efter ett sånt hörn :-)

  SvaraRadera
 3. Ja det vore trevligt med ett bokbloggarhörn. Cd böcker är inte så poppis när man kan streama.

  SvaraRadera
 4. Mrs Calloway - visst är det hopplöst ...
  Lotten - ja kanske vore det nåt?
  Mia - när bilen har cd-spelare så är det funkis!

  SvaraRadera
 5. själv är jag inte intresserad av att göra något efter klockan, strosa runt och få tips på böcker man kan låna på biblioteket... jag köpte film som bygger på bra bok, bok-smycke, gratis affisch till mitt eget bibliotek, snygg bok-väska, julklappar till barnbarnen ❤️

  SvaraRadera
 6. CD-böcker som är billiga. Oh, tur att jag inte är där. Min bil har också CD-spelare och då är det lätt att köpa för många.

  SvaraRadera
 7. Åh billiga cd böcker vore inte dumt om jag skulle ha gått på mässan, använder det ibland fortfarande.

  SvaraRadera