fredag, september 08, 2017

Efter Elvis: Lars Lerin?

Kanske tyckte någon att det var konstigt att lyfta fram frimärken som potentiella konstverk till hemmet, som jag gjorde nyss här på bloggen?
Men hallå! Vad är det för konstigt med det?
Jag har ju redan ett inramat frimärke, inköpt i USA i januari 1993, när det gavs ut. Pris: 29 cent. Och ja, jag stod i kö ...

Det är verkligen inte ett frimärke vilket som helst. Brevportot med Elvis Presleys bild på har tryckts i 500 miljoner exemplar, ett rekord. Man valde mellan två olika foton och lät allmänhetens röster avgöra. Mer än 1,2 miljoner människor deltog i valet. Inget annat frimärke har kommit i närheten av Elvis-märkets popularitet. Den som köpte en hel karta kan i dag få hyfsat med pengar för den från samlare, trots den enorma upplagan. Och kanske borde jag skämmas lite som satt Elvis i en sådan billig liten ram?

Nu tror jag kanske inte att Lars Lerin kommer upp i Elvis´ frimärksklass, men visst kan man ha också en mini-Lerin i ram!
Du kan väl i alla fall testa!
Och betänka, när du ser resultatet, att originalet skulle kosta dig sisådär 100 000 kronor eller mer. Den summan kan man skicka många brev för.

Copyright Klimakteriehäxan

2 kommentarer:

  1. wow!
    jag har ett frimärke av penséer som en trädgårdskompis gjort

    SvaraRadera
  2. Små tavlor är också konst!

    SvaraRadera