tisdag, augusti 31, 2010

Jag - en efterbliven tv-tittare

Alla verkar ha sett "Mad Men". Alla verkar störtgilla "Mad Men". Folk pratar om "Mad Men", klär sig som i "Mad Men", dricker samma drinkar som i "Mad Men". Folk köper boxen, tittar tills ögonen blöder, väntar sedan förtvivlat på nästa säsong.
Nu har det där tv-programmet vunnit en Emmy för bästa dramaserie, igen - det är tredje gången, dessutom tredje gången i rad.
Bara jag har aldrig sett en endaste ruta.
Måste man helt enkelt göra någonting åt den saken för att inte framstå som helt efterbliven?

Copyright Klimakteriehäxan

10 kommentarer:

 1. Anonym1:45 em

  Precis som du såg jag att serien fått pris och precis som du har jag inte sett en endaste lilla ruta. Det blir till att investigera, eller?

  Kulsprutan

  SvaraRadera
 2. Har aldrig sett och bryr mig inte.

  SvaraRadera
 3. Är en efterbliven tv-tittare jag med, för det här var helt ny information för mig :O

  SvaraRadera
 4. Det är svårt att inte ta intryck av en sån massiv opinion. Och dumt att missa en höjdare.
  Kanske inte bara investigera, Kulsprutan, utan rent av investera? För de som redan köpt box verkar ha lång kö på lånelistan!

  SvaraRadera
 5. Jag hittade till don blogg genom ett tatueringsinlägg för någon vecka sedan. Som en av de som har tatuerat mig, ganska mycket också, så slås jag av hur man kan lägga så mycket energi på att ogilla en företeelse så. Det här är för mig lika obegripligt, hur kan man fastna för en TV-serie så som folk verkar göra för Mad Men, Lost, Prison Break etc?

  Var glad att du inte har sett en enda ruta, TV är opium för folket, TV är sinnesslö hjärnmassage för den som inte orkar/vill tänka efter en arbetsdag. Gå ut, ta en promenad, prata med en vän (Som inte sitter inne och tittar på Fångarna på fortet) och var stolt över att du INTE är en efterbliven TV-tittare! ;)

  SvaraRadera
 6. Det finns så mycket bra att titta på, men jag hinner inte. Då och då bestämmer jag att följa en serie men så glömmer jag eller missar av annan anledning ett avsnitt och då tappar jag sugen, hur bra det än är. Jag har försökt titta ikapp på play ibland men det är så tröttsamt. Miniserier med två högst tre avsnitt är bra.

  Har inte sett Mad men och inget annat heller av det folk pratar om. Jag får referera till "Jag Claudius" och sånt när det gäller TV-serier för den såg jag.

  SvaraRadera
 7. Jag har också "missat" den här serien. Och inte har jag sett Desperate housewifes" eller "Sex and the single life" heller. Jag är nog lite efterbliven - men böcker är bättre!

  SvaraRadera
 8. Anonym1:28 fm

  Grattis Häxan och Kulsprutan!
  Ni har The Mad Men Experience ahead!!!
  Man sugs faktiskt rakt in i serien, lite utan att förstå varför i början
  Nu väntar jag med spänning på vad som ska hända härnäst, ingenting blir som man tror (hurra)
  Höstruggiga hälsningar
  Overboard

  SvaraRadera
 9. Mad Men tillhör faktiskt en av TV-serierna jag har valt bor de senaste åren, ser på tok för mycket på TV redan som det är.

  SvaraRadera
 10. Då är jag gärna efterbliven. Mad Men är inget som lockar mig. Säger som Malou: böcker är bättre! T.ex. Alice Munros För mycket lycka. Otroligt bra!

  SvaraRadera