lördag, januari 31, 2009

Dagens citat

”Blondinbella lägger ned bloggen kanske redan i höst”

-Bloggportalen Knuff.se puffar för en artikel om en typisk icke-nyhet i AB i dag. Men HALLÅ!!!!! Kan flickan åtminstone få logga ut först? I höst - det är ju inte ens vår än! Och om det är sant som det skrivs att hon tjänar stora summor på sin blogg kan hon ju knappast ha råd att lägga av. Såvitt hon inte sparat alla pengarna. Eller är riktigt korkad. Nej, jag är inte (bara) avundsjuk, jag är trött på hypen också.

8 kommentarer:

 1. Anonym10:30 em

  Klart man blir trött. Inte nog med det. En del av hennes rikedomar skapar vi ju själva eftersom vi köper hypen.

  SvaraRadera
 2. Anonym12:13 em

  Kanske är detta att hon ska lägga ner bloggen en del av hypen? Hennes besöksstatistik lär inte lida av att det ryktas att honnes ska logga ut. Eller så är det så enkelt att hon behöver time out någon gång i höst. Fast jag skulle inte bli förvånad om hennes bloggnedläggelse inträffar samtidigt som hon dyker upp i ett annat medium.

  SvaraRadera
 3. Anonym1:05 em

  Å ena sidan förundras och förbluffas jag över ytligheten i vår värld. Innehållsvärdet är lika "tunnt som luft" i en del av det som kallas nyheter och hur stor sanningshalten är skall man överhuvudtaget inte bry sig om... Å andra sidan trillar man alltid i fällan och "blir engagerad"..

  Hmm!

  By the way vill jag bara framföra att det var ett ordentligt och tjusigt "varumärkesdokument" jag hittade i en av de andra bloggarna...

  SvaraRadera
 4. Jag följer inte B-bellas blogg, har varit inne en gång och då stod det så mycket om att "jag är så framgångsrik..." att jag tappade lusten direkt.
  Och jag är inte avundsjuk mer än möjligen på lättheten för henne att tjäna pengar... jag får slita rätt hårt för att få ihop till mina shoppingrundor.

  SvaraRadera
 5. Kanske ska jag tillägga att de senare inte blir fler än en per säsong...

  SvaraRadera
 6. Anonym10:18 em

  För säkerhets skull Ca: det är ett alldeles äkta dokument det där, ifall du kanske inte trodde det ...
  Bloggblad, jag har faktiskt aldrig varit inne på den där bloggen. Men det har ju halva den övriga mänskligheten, verkar det som!

  SvaraRadera
 7. Anonym1:02 em

  INTE JAG!! (ref ditt svar). Gör det mig "speciell" trots att jag inte har rättighet att tycka?
  Det hela verkar ganska frivolt och visst har du intressantare grejer att skriva om eller citera, Häxan??!!

  Våghalsiga Vera

  SvaraRadera
 8. Anonym1:09 em

  Jo men se, det trodde jag, att det var alldeles äkta! (Vi har i familjen..) Ville verkligen säga att det är fint!

  Känner mig bara inte riktigt bekväm med ordet - "varumärkesdokument" tvekade om jag istället skulleskriva "varumärkesbevis" men det kändes inte heller bra. Hmrf...

  SvaraRadera