torsdag, januari 08, 2009

Detta ska bli min melodi

UPPDATERAT
Det är snart dags att krypa till kojs.
Jag ser verkligen fram emot det i dag, mer än andra dagar.
Vi har ju alla fått inpräntat i oss att det är viktigt med sömnen, skönhetssömnen. Den funkar också på såväl humör som hälsa, det är ställt utom varje tvivel.

Men utvecklingen går ju framåt på alla fronter.
Nu ska jag bli smal medan jag sover. Någon som heter Anneli har gått ner sjutton kilo – i sömnen. Fantastiskt bekvämt! Släng GI-tabellerna, smalmenyerna, Viktväktarkokböckerna, lågkaloriprodukterna, stenålderskosten, grönsakstallrikarna, flygvärdinnemetoden, ananaskuren!

Underverket åstadkoms av en cd som följer med en av dessa tidningar som jag då och då köper. Jag har inte hunnit läsa artikeln än, men budskapet på omslaget är ju glasklart: på med cd:n samtidigt som jag kryper ner under täcket och så, simsalabim!

Jag har varnat Maken att om han möter en benig människa vid frukostbordet i morgon bitti ska han inte bli rädd, det är bara mitt nya smala jag som sovit gott till det avmagrande ljudet från en skiva. Ja inte vilken skiva som helst, alltså, den är unik, det står det också på tidningens omslag.

Och om jag skulle tappa bara sisådär tolv av de där sjutton kilona på raken så kan jag köra den där cd:n någon mer natt, inget problem.
Detta ska helt enkelt bli min melodi. Stay tuned, som det brukar heta!

UPPDATERING

Nu har jag vaknat, efter en natts stärkande sömn. Men jag måste göra er besvikna: jag har inte gått ner ett enda gram, allt sitter där det satt i går kväll, ingenting, absolut ingenting har hänt.
Fast den upplysningen ska inte behöva göra någon ledsen. Det beror naturligtvis inte på att den nya smärtfria bantningsmetoden inte fungerar.
Bara jag kommer på var jag har lagt den där cd:n så ...

Copyright Klimakteriehäxan

11 kommentarer:

 1. Men det låter ju helt fantastiskt;))) Lova att skriva hur det gick...kanske måste jag också ut och leta den skivan. En bantningskur där man inte behöver anstränga sig det minsta det är något som definitivt passar mig...
  För bra för att vara sant kanske...

  SvaraRadera
 2. SKICKA GENAST HIT DEN CD NÄR DU ÄR KLAR I MORGON BITTI!!!

  SvaraRadera
 3. Anonym11:01 em

  Sen får du skicka den till mig Bloggblad!

  SvaraRadera
 4. Anonym11:10 em

  Jag står på kö - pax för att ha den efter Kimmi! Men jag vill se bildbevis ;-).

  SvaraRadera
 5. Jag sällar mig till kön av hugade låntagare. Det låter som det skulle passa mig precis. Jag gillar att sova och behöver gå ner i vikt....:-)

  SvaraRadera
 6. åhå..
  bildbevis önskas..
  innan jag lånar skivan...
  ;)

  SvaraRadera
 7. Självklart, flickor! :-D

  SvaraRadera
 8. Och det lät ju så bra att sova bort kilona....Hade om inte annat varit fantastiskt för den late :-)

  SvaraRadera
 9. Anonym12:42 em

  Så mycket vi alla tycks ha gemensamt: ingen verkar nöjd med sin nuvarande (över)vikt och alla hoppas på viktminskningsmirakel.

  Vi är nog litet enfaldiga trots våra höga IQ´s.
  Men förallandel, tala gärna om var/hur man laddar ner infot :o)

  Kulsprutan

  SvaraRadera
 10. Hmmmm ... fildelning är inte riktigt min grej ... hyllar den där upphovsrättsprincipen ... och kanske ska jag skämmas som ironiserar över detta ... kan inte nån som provat och fått det att fungera höra av sig? det verkar, efter en titt på artikeln, framför allt handla om att motivera sig, att vara konsekvent - och, naturligtvis, envis!

  SvaraRadera
 11. Anonym4:11 em

  Du vet väl att om ingen ser när du äter så räknas inte kalorierna. Funkar jättebra för mig, i alla fall det där med att äta.

  SvaraRadera