måndag, januari 12, 2009

® Klimakteriehäxan – nu med varumärkesskydd!

I dag kom det, papperet som visar att Klimakteriehäxan från och med nu inte bara är en blogg och en bok utan också ett alldeles eget varumärke.
Patent- och registrerings-verkets kvarnar hade malt färdigt den 9 januari och från den dagen kan jag alltså ha ett ® här på bloggen.
Det betyder att jag har ensamrätt till namnet i tio år (med möjlighet till förlängning), och skyddet gäller i mitt fall för exempelvis produktion av radio- och teveprogram, olika sorters manusförfattande och bokproduktion samt fotografering.
Vill du veta mer om hur det fungerar hittar du all information här.

Copyright Klimakteriehäxan

12 kommentarer:

 1. Grattis!
  Kanske borde registrera mitt paradis med...

  SvaraRadera
 2. Tack, fast eg vet jag inte om det är nåt att gratulera till - men när det dök upp ännu en bloggare med samma namn så avgjorde det saken för min del!

  SvaraRadera
 3. det är klart att vi gratulerar..får verkligen inte hoppas att nån snor mitt namn...tråkigt när folk inte kan skapa egna utan måste sno det andra redan tagit. skönt att du nu iallafall har rätt till detta...
  Högaktningsfullt eder Hulda Skrynkelben

  SvaraRadera
 4. Hulda Skrynkelben: Jag tror du kan gå ganska säker... Liksom jag gör med Bloggblad.

  MEN - jag har blivit varnad för att lämna ut mina sångtexter hur som helst, det är ganska vanligt tydligen att man snor idéer och gör om lite, sen står det "okänd" uppe till höger och nån annan tar pengarna...

  SvaraRadera
 5. Anonym11:23 fm

  Kanon!
  Får man fråga vad sådant kostar?

  SvaraRadera
 6. Anonym11:25 fm

  Grattis till R-et!

  Kulsprutan

  SvaraRadera
 7. Anonym5:26 em

  Grattis! Det ser ju vådligt stiligt och professionellt ut (men så är du ju vådligt stilig och professionell också...)
  Men copyright eller inte - du kan inte förhindra att jag ÄR en häxa!!

  SvaraRadera
 8. Kära Malou, jag delar naturligtvis glatt och villigt med mig av titeln - fast inte hur som helst, i upphovsrättsliga sammanhang alltså! Vore ju tråkigt om Google och knuff skulle leverera k-häx-träffar i långa rader, tyckte jag.
  Kimmi, priset beror på hur många olika "grenar" man vill skydda, du kan klicka på länken och prova vad det du vill ha varumärke på kan kosta!
  Hulda Skrynkelben, du får kanske också dela med dig - jag såg så sent som idag att INGEN kan undgå celluliter ... Blogblad, var inte för säker!

  SvaraRadera
 9. Intressant information..Tack!! //AngelPearls Eva

  SvaraRadera
 10. Häftigt! Skulle vara lite kul om jag försökte regga in mitt, skulle tro att de skulle få huvudbry med betydelsen :-)

  SvaraRadera