fredag, januari 09, 2009

Heja Elisabet!

Fjärde upplagan av Let´s Dance börjar nu. Jag följer det, slaviskt, säsong efter säsong. Tycker att det är imponerande att se hur icke-dansarna blir bättre och bättre.

Låt mig bekänna redan innan programmet har börjat, att jag den här gången helhjärtat hejar på min gamla kollega Elisabet Höglund. En sådan modig flicka! Och eftersom jag vet att hon är full av energi och osedvanligt målmedveten, i kombination med att vara en äkta tävlingsmänniska, hoppas jag att hon ska gå riktigt långt.

Hon har en toppdansare som partner, Tobias Karlsson, men ryktet säger att hon redan har några små skador att ta hand om. Det är inget för latmaskar och fegisar, det där med tävlingsdans. Och det är just därför jag tror att det kan passa Elisabet!
HEJA!

Copyright Klimakteriehäxan

5 kommentarer:

 1. Ja det här programmet tittar jag också på. Verkligen roligt att hon ställer upp på det här. Hon verkar vara populär från första stund. :-)

  Sen gillar jag Tobias Karlsson också. Han är så bra!!!

  SvaraRadera
 2. Jag kollarinte på Let's dance eller några andra program i samma anda, men jag säger inget om att andra gör det. Däremot tycker jag att det är oerhört fascinerande att dessa program kan fänglsa vissa människor som de faktiskt tycks göra. :-)
  Skönt att det finns något för alla.

  SvaraRadera
 3. Kul.
  (min kompis Ingrid E gillade Australia.)

  SvaraRadera
 4. Såg Elisabets dans, och benvisandet hos juryn efter dansen. Tänk att det fanns en sån skojfrisk person där bakom mikrofonen :-)

  SvaraRadera
 5. För den som inte orkar sitta två timmar framför teven och plåga sig igenom alla reklamavbrotten och allt mög mellan dansandet vill jag rekommendera min gamla bloggpost som har lösningen för den perfekta tv-kvällen:
  http://klimakteriehaxan.blogspot.com/2007/02/ikvll-den-perfekta-tv-kvllen.html

  (Hannele, din kompis kan ju inte vara helt ensam - men ta henne med på nån BRA film vetja!)

  SvaraRadera