onsdag, december 08, 2010

Sockersött

X2000 krånglar sig fram genom Mellansverige. Det är hett som i en bastu inne i kupén, i stark kontrast mot den värld som passerar på andra sidan fönstret. Tåget är försenat - naturligtvis, det är ju vinter ... väldigt vackert, det måste till och med en sommarfantast som jag erkänna. Att också Södertälje kan framstå som riktigt snyggt känns oväntat! (förlåt, Södertälje, och dina fans!)

Och så slås jag av
den fullständigt ologiska tanken (ja ännu en i en lång rad alltså) att om man någon gång ska få ha en ursäkt för sitt sockersug, så måste det vara nu.
När solen bryter igenom diset och får allt att gnistra, då är man ju inflyttad i en sockrad värld, ett helt landskap av kristyr. Allt är vitt och sprött. Sött, kort och gott. Självklart beroendeframkallande!

Copyright Klimakteriehäxan

6 kommentarer:

 1. Helt otroligt vacker vinter vi har eller hur?

  Såg dig nyss på TV (repris av morgonprogrammet) Så roligt att se och höra dig och jag måste säga att du var ursnygg!! Du var så fin i håret och snygg som värsta filmstjärnan. :-))

  SvaraRadera
 2. Hur kan man se att det är Slöddertälje ? Tokstan !

  Kan ju vara var som helst ju

  SvaraRadera
 3. Nä det där är inte Södertälje, där hade jag inte fått upp kameran. Det är bara lite vackert vitt som for förbi utanför tågfönstret i en hejdundrande fart! men jag tyckte oskärpan var lite kul!

  SvaraRadera
 4. Anonym3:08 em

  Och vad säjer det om mäj å min söstra som väckste upp i den stan............
  En hel del kanske?
  Fast kortet va vackert.

  Lena

  SvaraRadera
 5. Lena - faktum är att jag sände dej och din syrra en tanke när jag skrev det där ... :-D

  SvaraRadera
 6. Londongirl - har visst glömt att tacka för berömmet!!! Kul!

  SvaraRadera