måndag, september 29, 2014

Drömmar kan slå in ...

Med ännu en bokmässa i benen kan jag nu inte låta bli att njuta lite. Kolla in namnskylten som jag hade i förlagets monter på Bok & Bibliotek! Det står ju "författare" på den!

Ja, med tre publicerade böcker lär man ha "officiell rätt" att göra anspråk på titeln. Fast jag tror nog att jag ska använda den tämligen sparsmakat.
Vilket inte hindrar att det gick en liten glädjedallring genom kroppen när jag fick sätta den på jackan.

Författare  det var ju den framtiden jag drömde om redan som sex-sjuåring! I min gula skrivbok från den tiden står om vad jag ska bli när jag blir stor.
"Jag ska skriva böcker som alla tycker är roliga att läsa" har jag präntat. Inget hymlande där inte, ingen falsk blygsamhet. Jante kände jag inte till.

Nu är det förstås inte exakt så det är. ALLA kommer inte att tycka att det jag skriver är kul att läsa. Men några nöjda läsare, det hoppas och tror jag på! Och drömmar kan slå in, även om man får vänta rätt länge!

Copyright Klimakteriehäxan

5 kommentarer:

 1. Fin skylt, efter tre böcker får man lov att bära en sådan!

  SvaraRadera
 2. Jag tycker att du borde ha fått den skylten redan efter din första bok. Nu får du spara den och ha den på dig när du går bort istället för medalj :-)...
  Ingrid

  SvaraRadera
 3. Anonym2:58 em

  Grattis till förtjänad titel - och kram från mig!

  Kulsprutan

  SvaraRadera
 4. Jag förstår verkligen känslan, även om jag gav upp boktanken efter mina två. När de båda och musikboken var på nya, då åkte jag ner och frossade i känslan.

  Kallar mig inte författare - fast vissa kändisar gör det efter första boken - utan det längre "textförfattare" som inte säger så mycket. Allt är väl texter? Lyriker låter lite för tjusigt, då måste jag ha basker och slängkappa.

  Nu blir det säkert fler böcker och pensionsfriden blir inget problem. Jätteroligt att det har gått så bra.

  SvaraRadera
 5. Å jag som slarvade bort min skylt redan första kvällen - jag hann inte ens fota den - eller titeln "Författare". Så jag får väl avstå ett tag tid att tillskriva mig titeln...
  Men hur som, författare eller ej, så har vi ju en hel del annat tillsammans!!!
  Kramar från en lanttant till en klimakteriehäxa

  SvaraRadera