lördag, september 13, 2014

VALFRITT i Veckans fönster

Just den helgen när vi alla bör göra ett aktivt val (om vi inte redan röstat förstås) är temat för Veckans fönster valfritt.
Men tänk så svårt det är att välja  inte bara parti att stödja, utan också när det gäller bilder på fönster!

Jag fick bege mig till NK igen. Och där har jag tur. Igen. För i entréhallen finns de, de superstora långbyxorna med fönster på benen! Lite svårt att se på mitt foto, men gå dit och kolla får ni se med egna ögon: rutorna är genomskinliga. Fast ni har bara en dag på er, för i morgon, valsöndagen, är sista dagen.

Det är ännu ett design/mode/konstprojekt som är alldeles gratis att beskåda i Det Stora Varuhuset.
Kvinnan bakom det här verket heter Astrid Olsson och hon är mest känd som ett namn i Fifth Avenue Shoe Repair, den svenska modefirma som lyckats hitta på det originellaste namnet av dem alla (jag kommer aldrig att fatta varför man döpt snygga jeans till Acne, många tonåringars värsta plåga!)

Storleken på de fönsterförsedda byxorna tillhör inte de vanliga, det är ju lätt att konstatera. Det är också enkelt att slå fast att du hittar fler Veckans fönster om du klickar på Susanne!

Copyright Klimakteriehäxan

7 kommentarer:

 1. Vilken cool bild! Jag blev lite förvirrad först och trodde det var perspektivet som var skevt, men det är alltså byxor, med fönster, för en jätte eller för massor av vättar...

  SvaraRadera
 2. Ja tjejskyltdockan är normalstor!

  SvaraRadera
 3. Fönsterförsedda byxor har jag nog aldrig sett förut. NK tycks ha allt mellan himmel och jord och lite till i sin skyltning.

  SvaraRadera
 4. svårare hitta något till korta tanter, jag sprider mina röster åt lite olika håll på valdagen och det blir JA till trängselskatt.

  SvaraRadera
 5. Onekligen något ovanliga fönster! Kul bild.

  SvaraRadera
 6. Anonym11:40 fm

  Höghusbrallor.

  Kulsprutan

  SvaraRadera
 7. Anonym3:31 em

  Skojigt mönster, någon designer som är extra kreativ. Skulle jag ta dem på mig skulle fönstren bli riktigt breda...
  ;-P

  SvaraRadera