lördag, september 13, 2014

Tack men nej tack!

Tyvärr kära besökare  nu måste jag klämma in en broms för alla spam-kommentarer. På de senaste timmarna har jag fått inte mindre än trettio (30!) stycken. Blogger ser förvisso till att de aldrig kommer ut här, men jag är trött på att rensa min e-post från skräpet.

Visserligen är tillropen vansinnigt positiva och uppmuntrande, åtminstone på (ofta synnerligen bristfällig) engelska, de där på ryska och kinesiska vet jag inget om. En och annan erbjuder sig att skriva som mina "gäster" på Klimakteriehäxan. Andra undrar hur jag burit mig åt för att få till en så lysande snygg layout  som är en standard från Blogspot för tio år sedan! Ja, det är ingen ände på kreativiteten i de där tillropen, som väl NÅGON måste initiera någonstans av någon obskyr anledning, mest reklam förstås.

Men jag hoppas att du kommenterar ibland ändå. Du måste inte skriva att min blogg är "awesome" eller att jag har gett dig "exactly the information I have been looking for on the net for weeks". Inte heller kräver jag att du lägger till mig på någon favoritlista, jag ligger redan på så många vars "ägare" inte förstår ett enda ord svenska ... Tack men nej tack!

Alltnog: jag tycker illa om detta, men när till och med andra bloggare har drabbats av mina spam-mail, hur det nu kan ha gått till, ser jag ingen annan råd.

Copyright Klimakteriehäxan

5 kommentarer:

 1. Anonym2:39 em

  jaha...

  kulsprutan

  SvaraRadera
 2. mina spam hamnar automatiskt i papperskorgen

  SvaraRadera
 3. Hannele - hur åstadkommer du det? det är ju olika avsändare???

  SvaraRadera
 4. Det fixar blogspot automatiskt.

  SvaraRadera