tisdag, februari 16, 2016

Tisdagstema TRIANGEL(drama)

Det är ett triangeldrama, om än i det lilla formatet.
Tre är de som står vid altaret. En är genuint uttråkad. Ett antal trianglar finns i bilden: på mattan framför flickans fötter, mellan brudgummens ben (i de väldigt långa byxorna) finns det ett par av olika storlek beroende på hur man tittar. Barnets armar och halsringning blir också en trekant, liknande ett hjärta rent av!

Dramat fick en fridfull upplösning, kan jag berätta. Parterna sa ja. Barnet fick ledigt. Trianglarna på mattan finns kvar. De ska troligen föreställa granar.
Fler trekantigheter hittar du vägen till här.

Copyright Klimakteriehäxan

8 kommentarer:

 1. Nydeleg jente opplever ei spennande stund.
  Flott tolka !

  SvaraRadera
 2. Ja hon ser inte road ut.
  Då mitt barnbarn skulle vara brudnäbb, fick hon förmaningar om att hon skulle stå på en plats och inte gå därifrån.
  Det skötte hon exemplariskt, men med ett frenetiskt viftande på kjolen. Men hon flyttade sig inte. / Britt

  SvaraRadera
 3. Det var ett "triangeldrama" som heter duga :D
  Fina bilder och bra beskrivning till dem!

  SvaraRadera
 4. ser ut som på min dotters bröllop :) ♥

  SvaraRadera
 5. eller sonens - han gifte sig i kyrkan

  SvaraRadera
 6. Vilket lämpligt foto du hittat, trianglarna fullkomligt avlöser varandra! På ett av mina egna bröllop skulle dottern vara tärna, hon hade sett fram emot det så länge och så går hon o blir superduperförkyld lagom till den stora dagen. När man ser foton från bröllopet ser man en trött elvaåring med röd näsa och blank feberblick...

  SvaraRadera
 7. Mycket annorlunda och skojigt foto du hittat till ditt tisdagstema. Inte tänker man på att det finns trianglar lite överallt om man bara tittar noga...
  Ingrid

  SvaraRadera
 8. Härlig tolkning av temat!Du undrade om mina stickor användes. Och ..ja det gör dom. I förra veckans tisdagstema finns några alster som dom används till. Jag har gripits av strumpstickningsmani tror jag. Såå himla roligt är det!Förr stickade jag allt möjligt men inte strumpor, för jag kunde inte göra hälar, men nu har jag lärt mej.

  SvaraRadera