torsdag, februari 11, 2016

Sås och skratt

Enkla skämt gör mig glad. Det är välgörande att ha nära till skratt. Ni vet det där med att förlänga livet och så vidare.
Alltså blir jag klart piggare och definitivt uppmuntrad när jag stöter på ett recept på ett tillbehör till en köttbit: en sås.
Den går under namnet "Sås som i himmelen".
Ja men jag sa ju det: enkla skämt gör mig glad! Fast jag tappade bort receptet direkt ...

Copyright Klimakteriehäxan

6 kommentarer:

 1. Sådana skämt gillar jag också! Låter himmelskt gott.
  Kameratjuv fastnade på film. Också rätt bra.
  En affär här i stan slår igen, men "utbudet är jättelitet och det finns ett behov av plus size." Det tyckte jag också var litet roligt. Ur dagens tidning.
  Jag tycker också att många restauranger och kafe´n har litet fyndiga namn. Kafeet på badhuset - Cafe´Doppet. Restaurang Matilda, Matrosen eller liknande. / Britt

  SvaraRadera
 2. Var det det där receptet som var i DN för ett tag sedan? Sök på nätet, jag har hittat ett där. Och gott blev det.
  För övrigt finns det en en Thairestaurang vid tennisbanorna i Båstad(?) som heter Thaibraek Och så var det tvillingarna som hade flyttfirma som hette Lika som bär.
  Ackja

  SvaraRadera
 3. Här sitter jag och fnittrar, tack för era kommentarer! Flyttfirman tar nog priset ... i Stockholm finns Seniornet som hjälper äldre att komma överens med sina datorer. Fiket de driver heter Kanelbullen. Rätt fyndigt det också, tycker jag!

  SvaraRadera
 4. har inte ätit sås i himmelen

  SvaraRadera
 5. Gustavsson10:38 em

  Seniornets Kanelbullen är dessvärre inget fik utan ett ställe där i första hand seniorer kan få hjälp med datorproblem. Öppet alla vardagar 13-16. Finns på många ställen i landet.

  SvaraRadera
 6. Va? Har dom inte kaffe och bulle på Kanelbullen? Nu blev jag verkligen besviken, då föll ju den roligheten platt till marken! (undrar om en norsk frisersalong med internetbokning skulle kunna heta Alfakrull?)

  SvaraRadera