söndag, december 10, 2017

Hej där! – på en SKYLTSÖNDAG

  
Det är ju inte helt ovanligt att man stöter på bekanta på stan, även när stan är stor. Alltså händer det mig ibland att jag plötsligt står öga mot öga, helt oplanerat, med någon jag känner och det är förstås oftast trevligt. Man byter några ord, det händer att vi har tid och lust med en fika, eller så får man den där påstötningen för att bestämma om ett möte lite längre fram.

Inget av det där funkade förstås när jag upptäckte Gisela där mellan de rullande trottoarerna i Gallerian, mitt i Stockholms centrum. Det är ju lönlöst att försöka slå sig i slang med en affisch, eller hur? Men grymt snygg är hon, kvinnan som blivit fotomodell efter sin pensionering!

Söndagar är skyltarnas dag på en lång rad bloggar. Du kan säkert hitta fler om du tar den här vägen.

Copyright Klimakteriehäxan

4 kommentarer:

 1. Nu har jag ingen idé vem Gisela är. Har till och med googlat, men inte fått träff. Men himla kul att hon satsade på en karriär som fotomodell efter pensioneringen. Det borde fler göra tycker jag, då jag är innerligt trött på alla trådsmala och photoshoppade unga modeller som bär trasiga jeans - bland annat. Ännu roligare att du verkar känna henne. Å jag håller med dig - hon är skitsnygg. Mera sådana modeller som sagt:-)
  Ett annorlunda och riktigt, riktigt bra bidrag till Skyltsöndag! Tackar för det och länken:-)

  PS. Det enda klädföretaget (som jag lagt märke till) som åtminstone delvis satsar på äldre modeller är Dressmann. Deras äldsta "modell" har varit med sedan företaget introducerades i Sverige 1997. Jättekul tycker jag. O nej, min man köper inte sina kläder där, då de efter två tvättar brukar tappa formen;-) DS.

  SvaraRadera
 2. Gisela heter Frändfors i efternamn och blev nyligen pensionär. Är i grunden stylist och sminkös, urduktig och kanongullig. Och kan bokas för personlig rådgivning av den som vill!!!

  SvaraRadera
 3. fega jag skulle inte våga släppa in proffs i min trädgård (fast den har faktiskt blivit fotograferad till ett par tidningar), skulle inte släppa in inredare till mitt hem (fast hemmet har visats i tv som maximalistiskt), och skulle inte våga be personlig rådgivning till shopping och skulle inte våga ha personlig tränare - fast det har jag haft...

  SvaraRadera
 4. Hannele - och jag är ju din personliga påfågelshoppare!!!!

  SvaraRadera