fredag, augusti 04, 2017

Vägen till vatten

Det här med att alla vägar ska bära till Rom, det gäller inte när man befinner sig i Barndomslandet. Här leder vägen till vatten. Kanske är det svårt att se på bilden ovan, men längst där borta, vid det som så bedrägligt ser ut som vägens slut, väntar den blåa sjön, för närvarande med högst behaglig badtemperatur. 

Så efter en ganska ordentlig promenad är det dags att svalka kroppen, skölja bort svettdropparna, ta några simtag. Sista biten var jag dock bilburen. Men snabbt i!

Tårna möter den vågiga sandbottnen och strax därefter kunde Maken ta årets bikinibild på mig. Om jag får säga det själv så tycker jag att jag klär rätt bra i Värmelns vatten. Bättre än i bikini, om sanningen ska fram.

 Copyright Klimakteriehäxan

6 kommentarer:

 1. Härligt! Lite så även på vår fina ö

  SvaraRadera
 2. Ja vad vore livet - och sommaren - utan vatten?

  SvaraRadera
 3. Bosse316:27 em

  Visst ärdet trevligt att Värmskog finns på FB. En liten by stämmer ju inte med min vokabulär. By är Vegerbol, Krokserud osv. Värmskog är en socken, i Grums kommun numera. Vi borde kanske bli FBvänner? Jag letar uppp och lägger förslag!

  SvaraRadera
 4. Bosse3111:43 fm

  Jag känner behov av komplettering. En liten by låter ju poetiskt och fint på alla sätt.Socken och kommun är ju rätt fyrkantiga ord som inte beskriver vad vi känner för vår hembygd.Alltså ansluter jag mig med glädje till "\en liten by med affär"

  SvaraRadera
 5. Anonym1:55 fm

  Oh, du härliga badsjö, tar gärna ett dopp till där någon gång.
  /ullaw

  SvaraRadera