måndag, november 06, 2017

Pippi nummer 72 är ett mönster

Ibland bjuder Ikea oss fågelvänner på glada tillskott. Som de här servetterna. Fast de måste ha legat och tryckt i mitt skåp rätt länge, för när jag nu försöker leta upp artikelnamn och formgivare får jag inget napp. Synd, för det är kul med ett designernamn på trevliga mönster!

Nu kan man ju diskutera om servettfåglar verkligen platsar i min pippisamling, eftersom de här flyger bort fort i takt med att de används och därmed snart tar slut. Men ändå.
Härmed är nummer 72 presenterad! Jag ser en svan och en duva och kanske en orre som samsas om utrymmet, men delar på ett nummer. Och det kommer säkert flera ... Blir du nyfiken på min samling av fåglar, varav ingen kan flyga? Klicka på etiketten "pippi" här nedan!

Tills vidare är de fågelförsedda servetterna mitt bidrag till Sannas Gems Weekly Challenge, för det ska handla om MÖNSTER, observera med prickar försett O. Klicka på länken och ta en sväng till andra sevärda mönster, nu när monsterhelgen är slut!

Copyright Klimakteriehäxan

16 kommentarer:

 1. Glada fåglar, ser absolut inte ut som några monster! Härliga färger och mönster! Vilken skatt du har liggande!

  SvaraRadera
 2. Ja Violen, den flyger i alla fall inte sin kos, den där samlingen ... :-D

  SvaraRadera
 3. Det är ju så. Alltså när man väl besöker IKEA kommer man antingen hem med värmeljus eller servetter, eller både och. Sedan får dom "ligga till sig" i många år.
  I ditt fall kom servetterna väl till pass till temat "Mönster". Å servetterna är otroligt vackra måste jag säga - WOW:-)

  SvaraRadera
 4. Haha, monster kanske är ett bra tema någon gång i framtiden. Det är klart att du måste ha fåglar med på dina mönster, jag har varit inne och tittat på din fågelsida. Men jag har inte sett några servettfåglar tidigare.

  SvaraRadera
 5. Det är fina mönster, tror att det fanns på en bricka också.

  SvaraRadera
 6. Vilka fina servettter! Och just servetter är det roligt att vaiera.Jag tyckte verkligen om både mönstret och färgerna. Tack för ditt fina bidrag!

  SvaraRadera
 7. disktrasa med påfågel har jag inte sett :)

  SvaraRadera
 8. Roligt bidrag till veckans tema och litet annorlunda.

  SvaraRadera
 9. Å vad fina! Hade passat i min fågelsamling också. Fick nyss en så fin handduk med fåglar, den hade nog passat dig. Den är gjord av Almedahls.

  SvaraRadera
 10. En sak jag verkligen lärt mig är att du samlar på fåglar! Jättefina servetter och fåglar...

  SvaraRadera
 11. Härliga mönster på de servetterna - riktigt häftiga!

  SvaraRadera
 12. Kul variant på fåglar - fina mönster!

  SvaraRadera
 13. Kul mönster på servetterna. Känns lite 60-tal.

  SvaraRadera
 14. Anonym9:52 fm

  Vilka fina!

  SvaraRadera
 15. Pretty native arts!
  Enjoy your sunday

  SvaraRadera