måndag, juni 22, 2009

Bildligt talat

Började dagen med att kolla in veckans tisdagstema.
Vadå, inget nytt tema påbjudet? Klickade på ”uppdatera”. Ingen skillnad. Temat som fanns var fortfarande en vecka gammalt. Sommarlov? Eller bara mässfall?

Så småningom kom jag på svaret: anledningen till att ett nytt tema inte var påbjudet är med största sannolikhet ett enkelt faktum. I dag är det måndag. Jag var lite het på gröten men får alltså vänta till i morgon …

I min efterlysning av ”en ny utmaning för dig och din kamera” hamnade jag dock hos Bruno Beige (visst är det ett bra namn!) och han satte mig på spåret till en annan fotokedja vars existens jag inte lagt märke till tidigare. Bildligt talat heter den och där gör jag härmed debut.

För visst ser min stengubbe (från Strandvägen i Stockholm) ut som om han har något att säga, kanske rent av något man inte bara bildligen utan även bokstavligen borde åtlyda?

Copyright Klimakteriehäxan

9 kommentarer:

 1. Ja du, det finns en hel del fotoutmaningar:-) jag är oxså med i den kedjan.. men jag hinner inte alltid var vecka med alla fotoutmaningar.. det blir som det blir.
  Din stengubbe som du bokstavligt språkade om, är en kul stenfigur:-)

  SvaraRadera
 2. Bra bidrag på en lite läskig gubbe, tycker jag!!! ha det gott! /christina

  SvaraRadera
 3. Jag ser vad han säger - jag kan läsa på läpparna efter långt umgänge med tonåringar. ÖÖÖHHHHH, säger han. Och det betyder, som du nog vet, precis allt.

  SvaraRadera
 4. Ja ibland är man lite för het på gröten! Men kul att du hittade hit istället. Din stengubbe ser väldigt förvånad ut tycker jag. Undrar varför.

  SvaraRadera
 5. tror att stengubben tänker vad gör jag här? borde vara på påskön.

  SvaraRadera
 6. Ja, en härlig gubbe. Var finns han?

  SvaraRadera
 7. Jag vet inte om han är förvånad eller arg. Fin gubbe är det i alla fall.

  SvaraRadera
 8. Önskar att jag hade varit på PÅskön ...
  Min gubbe har jag alltså hittat på Strandvägen i Kgl Hufvudstaden - men man åker kanske inte förbi honom så ofta, han är precis i slutet av gatan, när man nästan är ute på Djurgården. Han har en moatjé också, en som blundar och kniper käft. Har förstås bild på den med ... kanske nästa vecka då? :-D

  SvaraRadera
 9. Tack för länkningen och kul att du deltar.

  SvaraRadera