måndag, juli 06, 2009

Citat ur kvinnornas värld


"Männen i min värld, de är bihang!"

-Amelia Adamo, chefredakör M-magasin, i tv-intervju om synen på män och kvinnor 60+, med anledning av att hon på omslaget till sin tidnings senaste nummer fotograferats endast iklädd stol. Amelia är 62.

7 kommentarer:

 1. Anonym12:58 em

  Hur vet du att hon inte har mer på sig?

  SvaraRadera
 2. Hon säger det i intervjun. Råkar hon ha ett par trosor också så tror jag att det är bekvämare ...

  SvaraRadera
 3. Om annars kan det bli blåskatarr, ifall stolen var kall ;)

  Jag såg också Amelia och gillar hennes mjukt överförda oponionsbildning. Eller i vart fall hennes nyskapande av diskussionsämnen. Det verkar finns tänk bakom varje bild hur lågmäld bilden än är, ett härligt brett och ivrigt viftande italienskt, kvinnligt tänk :)

  SvaraRadera
 4. Jag läser M - och tycker att Amelia gör ett himla bra jobb, även om jag inte själv anammat ordet "mappie". Någon skrev att hon ville ha ett trevligare ord för "pensionär" - men jag tror nog att det är samma som att försöka göra gatsopare till trottartekniker...

  Själv sysslar jag med persedelvård, det är lika skittråkigt som att stryka... måste ta en paus då och då...

  SvaraRadera
 5. Jag har ännu inte bestämt mig för vad jag tycker om den bilden - lite tveksam är jag dock med tanke på att det inne i tidningen bl a talas om att man ska bejaka sin ålder... Då tänker jag inte på hennes "klädsel" utan på hennes stajlning.

  SvaraRadera
 6. Amelia disponerar förvisso över alla upptänkliga resurser för att göra det bästa av situationen; make up-artist, frisör, ljusexpert, retuschör och en duktig fotograf. Vältränad är hon säkert också. Men jag tycker bilden är snygg. Och dom har åtminstone inte photoshoppat bort rynkorna under ögonen!

  SvaraRadera
 7. Jag tycker också att bilden är skitsnygg men...

  SvaraRadera