tisdag, maj 24, 2016

Tisdagstema STARK

Trots sommartemperatur var gårdagen inte riktigt njutbar. Blåsten var för stark för det, jag sökte lä utan framgång. Kände mig fångad av en stormvind, helt enkelt, och fick packa ihop min ledighetsutrustning med strandstol, solglasögon, vattenflaska och bok och dra mig inomhus igen.

För naturligtvis fortsatte det blåsa. Ibland har luften helt enkelt onödigt bråttom. Fast när Carola sjöng "Fångad av en stormvind" 1991 krävdes förstås starka fläktar för att få hennes hår och kläder att fladdra snyggt.

Eftersom Sverige och Stockholm nyss var fångad av en annan stark trend, nämligen Mello/ESC-trenden, gjorde Det Stora Varuhuset slag i saken och skyltade med gamla svenska vinnare, för framtida segrar (ja i år blev det förstås ingen). Och se, där fanns ju Carola med fläkt och allt (liksom Herreys gyllene skor, Måns streckgubbe, Abbas platåskor och några till)!

Denna veckas tisdagstema är alltså STARK  kolla olika "svar" här  och turligt nog tog jag en bild av NK-fönstret. Nu gäller skyltningen troligen något annat vår- och sommaraktigt som man hoppas ska bli en stark köptrend ...

Idag verkar vinden ha mojnat. Gör ett nytt försök att leka semesterfirare. Ni vet hur det är: varje dag kan vara sommarens sista!

Måns Zelmerlöw vann i fjol med "Heroes" och hade hjälp av ett gäng streckgubbar. Tillsammans gjorde de en stark insats - i NK:s skyltfönster blev Måns själv förvandlad till en streckgubbe.  
Copyright Klimakteriehäxan

6 kommentarer:

 1. Mitt i prick! Vilken härlig bild!
  Hos oss är blåst mer regel än undantag! I går var det kraftig vind men i dag har det lugnat ner sig så man kanske slipper vindrufs i frisyren.
  Ha en skön dag!

  SvaraRadera
 2. Ja detta kan man kalla blåst;-)

  SvaraRadera
 3. Tittade också på NK-skyltningen när jag var uppe sist. Fin som vanligt i all sin enkelhet.
  Ingrid

  SvaraRadera
 4. Kul att få se ett par av skyltningarna, har bara hört talas om dem. Jättebra tolkning!

  SvaraRadera
 5. Skoj! Nog blåste det på första bilden allt, och det har det gjort hos mig också! Helt klart myggfritt för att vara lite positiv!

  SvaraRadera