fredag, december 25, 2009

Snällt

Man ska vara snäll när det är jul. Inte sant?
Måste vara för att hjälpa oss på traven som folk planerat svenskarnas tv-helg. Eller vad sägs om ett utbud som består av ”Kan du vissla Johanna?”, ”Karl-Bertil Jonssons julafton”, en rad julskildringar av Astrid Lindgren överförda till film (Tabberaset i Katthult, Pippis julafton, Lotta på Bråkmakargatan, Madicken som ger Abbe hans enda julklapp).

Lägg till detta en konsert till förmån för Stadsmissionen, julsånger i alla möjliga och omöjliga arrangemang och grad av högtidlighet, och sist men inte minst en av mina personliga favoriter: ”Tjuren Ferdinand”.

Klart man blir snäll. Eller snällare åtminstone. Det vore väl dumt att överdriva ... och ni har ju förstått att jag missade Anna Anka ...

Copyright Klimakteriehäxan

6 kommentarer:

 1. Hmm, jag missade alla de program du nämner, alltså även Anna och Kalle Anka. Så inte har jag blivit snällare inte.

  Ägnade mig i stället åt familjeprat och -mat.

  God fortsättning med snällheten! :)

  SvaraRadera
 2. Anonym9:37 em

  Å, jag såg inte på tv alls men jag försökte vara snäll åtminstonde. Vet inte om jag lyckades ;-)

  SvaraRadera
 3. Jag såg hela Ferdinand - det gör jag alltid! av Astrid Lindgren såg jag det mesta - de övriga kan jag rätt bra sen förr. Måste ju hinna äta pepparkakor och slå in de sista paketen också!!! inte glo på tv oavbrutet!

  SvaraRadera
 4. Hoppas det gills när man sover till delar av utbudet...

  SvaraRadera
 5. Nej Anna Anka är inte snäll! Det behöver man inte inte se många sekunder för att förstå! Hon är något av det vidrigaste jag sett (skymta förbi några sekunder)!

  SvaraRadera