lördag, augusti 03, 2019

En riktig märkesdag

Den 3 augusti är en speciell dag: Dottern fyller år. Och hon såg dagens ljus på sina föräldrars femte bröllopsdag! Inte nog med det: hennes allra bästa vän är på dagen exakt lika gammal!

De båda unga damerna firar sin dag i Kroatien, men tryckte i sig min traditionella tårta (sockerkaksbotten, bär och grädde) innan de for iväg. Vi sjöng så vackert för dem också, självklart!
Är det födelsedagskalas så är det!

Några paket blev det förstås. Fast ännu mer överraskande att jag också fick present. Dotterns kompis är en kreativ tjej som faktiskt, bland mycket annat, tillverkar bokmärken! Vi fick var sitt! För jo, hon hade hört talas om Veckans bokmärke. Och dagen blev en märkesdag i ännu ett avseende.

Det kan vara idé att klicka in sig på Marikludds hemsida, för där kan man inte bara köpa bokmärken, man kan också beställa vackert textade gratulationskort, fyndiga posters och andra bilder som hon skapar efter beställarens önskemål, i egen design. En tryckt hälsning som säger "Var glad, det driver idioter till vansinne" kan väl pigga upp vem som helst!

Ja må de leva uti hundrade år! Fast allra först komma hem från utlandsresan utan problem. Man får ta sakerna i tur och ordning ...

Copyright Klimakteriehäxan

Veckans bokmärke initierades av Boklysten och dyker upp på lördagar hos exempelvis Hannele, Emma, Gerd, BP och Älskar att läsa.

Copyright Maricel Eriksson

10 kommentarer:

 1. vilka dagar att fira! Snygga bokmärken,
  mitt märke passar några:
  https://hannelesbibliotek.blogspot.com/2018/06/livet-kan-borja-av-sheila-oflanagan.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. tekniskt fel, mina skällande bokmärken:
   http://hannelesbibliotek.blogspot.com/2019/08/bokmarken-med-hund.html

   Radera
 2. Grattis på bröllopsdagen! ❤️

  SvaraRadera
 3. Grattis på er bröllopsdag! Vilka fina bokmärken, speciellt det med kaktusarna <3.

  SvaraRadera
 4. Här blir det många stora GRATTIS från min sida: Först till dottern och hennes väninna Maricel (vilket vackert namn), sedan till dig och din man på bröllopsdagen, och sist till dig som fick ett bokmärke i present! Inte dåligt jobbat den här 3 augusti.
  Bokmärkena är dessutom riktigt fina, speciellt det med kaktusarna.
  Den där tryckta hälsningen är klockren, den hade också passat till Skyltsöndag:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Vissa dagar är bättre än andra! :-D

   Radera
 5. Läste precis att Boklysten slutat med temat. Föreslår att du tar över efter henne. Det är ju ändå tack vare dig att det blev så många som visar upp sina bokmärken.
  Då blir du förvaltare av temat, precis som jag vad gäller Skyltsöndag. Det är ju faktiskt ingen "big deal", då varken Boklysten eller jag kör(T) med Inlnkz till exempel.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag visste inte att hon hade lagt av. Jag har varit på väg att lägga av också, det tar ju slut på dom ... får fundera på saken!

   Radera