lördag, augusti 10, 2019

Favorit i repris

Just när Veckans bokmärke verkar vara på upphällningen springer jag på ett, för mig nytt, som jag absolut måste köpa: märket har mönstret "Dikesflora" av Gocken Jobs. Väldigt vackert, som det mesta i mönsterväg som kom från systrarna Jobs. Ni som är återkommande besökare här på bloggen vet att detta med andra ord är en favorit i repris, för jag har hyllat de där kvinnornas livsverk flera gånger.

Med bokmärkena är det nu så att Boklysten, som satte igång alltihop, har tomt i lagret. Vi andra som velat visa upp vad vi har mellan sidorna börjar kanske också få färre att plocka fram, det gäller åtminstone mig. Dagens märke är mitt femtionde, det är väl en jämn och bra siffra att sluta på?!

Men det hindrar ju ingen från att framöver plocka fram och blogga om ännu ett bokmärke, kanske ett som bär på en liten historia eller är förknippad med ett speciellt minne.
Så får det bli!

Måhända gör andra bokmärkesvänner likadant? Kolla Mösstanten, BP, Hannele, Gerd, Älskar att läsa. Emma har, det vet jag!
Du ser alla mina om du klickar på etiketten "bokmärke" här nedan.

Copyright Klimakteriehäxan

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja riktigt fint! Värt sina kronor! (i en liten designbutik i Vaxholm, så på sätt och vis en liten utflyktssouvenir också!)

   Radera
 2. Det var verkligen ett fint och snyggt bokmärke. Klart du måste köpa det, om inte annat för att komma upp i imponerande 50 märken. Bra jobbat. Jag hade ju hoppats på och önskat mig att du skulle ta över temat, men du avstår alltså.
  Nu när jag själv har hittat "fejkade" bokmärken tänker jag faktiskt visa dom. Annars hade ju fyndet vara värdelöst;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyckte inte det kändes som läge att "ta över" nåt - vi har ju inte blivit jättemånga och själv är jag nog nära maxgränsen. Men nån gång ibland så! Bokmärkena lever!

   Radera
 3. Det där var väl ett alldeles perfekt bokmärke för dig! Och varför sätta punkt? Det dyker säkert upp något och då kan du lägga det till din samling.

  Jag fortsätter så länge jag har något att visa, har några kvar i alla fall. Eller så får jag göra nya själv! Så får det bli! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag sätter inte nån definitiv punkt, det kan säkert bli fler. Men såg inte behovet av att organisera verksamheten, s a s!

   Radera