fredag, mars 16, 2007

En Dolly-historia till

Mats Gellerfelt på Svenska Dagbladet berättar i dagens tidning en personlig historia om ett möte med Dolly Parton som placerar honom i de trogna Dolly-kramarnas skara.

Normalt sett är Gellerfelt inte någon äkta lustigkurre, men han bjuder också på ett visserligen lånat men ändå leende när han i samma artikel återger ett exempel på så kallad lokal Nashville-humor.

Jag citerar: ”Dolly är numera så känd att en drink har uppkallats efter henne, Hot Dolly.
En flaska Tennessee-bourbon blandas med två mixade jättemeloner.”
Är det månne med den drycken man bör grunda inför kvällens konsert? Jag gillar melon men är mycket tveksamt inställd till bourbon, dock.

Biljetterna till kvällens evenemang lär numera gå på nätet för flera tusen kronor styck.
Min är inte till salu.

Copyright Klimakteriehäxan

4 kommentarer:

 1. Anonym12:56 em

  Ha en underbar kväll.

  SvaraRadera
 2. Vi ses på konserten ikväll, det är jag som är lite blekt grön!

  SvaraRadera
 3. Tack! Jag tänker både ha en härlig kväll och hålla envis utkik efter blekgröna damer - Dolly själv lär gå i gult, åtminstone i delar av showen.

  SvaraRadera
 4. Jag visste aldrig att jag kunde få bra och pålitliga trollformler online som verkligen kunde hjälpa människor som jag som behövde relationshjälp. Jag blev skild från min man när han gick upp med mig och gick tillbaka till sin ex-älskare, jag var så förkrossad och krossad. Jag var inte mig själv förrän en vän till mig hänvisade mig till en stor man som heter Great Baba Ogbogo att han kunde vara till hjälp för min situation. Först tvivlade jag på och kontaktade senare honom och han sa till mig att han skulle få en kärlek förtrollning förberedd för att jag ska få tillbaka min pojkvän. Efter att ha gjort det behövande gjorde jag allt som han instruerade och till min största förvåning fick jag ett samtal från min pojkvän att han skulle komma hem och han var ledsen för allt han fick mig att passera igenom. Resultatet blev framgångsrikt och idag lever vi lyckligt. Jag gav honom mitt ord att jag kommer att dela min erfarenhet med världen så att andra kan få hjälp av något slag från honom. Du kan skicka e-post till honom via: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller för brådskande svar, skriv honom på sin WhatsApp-linje +2349020168697 ... Tack så bra BaBa Ogbogo

  SvaraRadera