måndag, mars 12, 2007

Sex saker du (kanske) inte vet om London

o Det är 80 procent större risk att dö på cykel i London-trafiken än att omkomma i en bilolycka.
o Londons taxichaufförer lär sig staden genom att köra runt på motorcykel med karta på styret. Det kan ta flera år innan de klarar slutprovet.
o H&M öppnar sin nya stora och extra lyxiga London-butik i veckan.
o Clas Ohlson kommer snart efter med sin första etablering i England.
o Drottningen har ett övernattningsrum i Houses of Parliament. Fast ingen tros ha använt det på ungefär 100 år. Hon har ju bara några meter hem, förstås.
o Richard Schiff (Toby i Vita Huset) har bytt West Wing mot West End. Nu står han på scenen här, på Duchess Theatre. Och han ser precis ut som Toby, men det tycks inte hjälpa – recensionerna har varit blandade men mest negativa.

Copyright Klimakteriehaxan

2 kommentarer:

  1. Anonym1:14 em

    Älskar London och begriper inte, hur busscaufförer klarar de smala gatorna. Men själv kommer jag nog inte släpa hem Clas Ohlson-prylar därifrån. Kan det vara 100 år gamla lakan i det rummet..

    SvaraRadera
  2. Jag visste aldrig att jag kunde få bra och pålitliga trollformler online som verkligen kunde hjälpa människor som jag som behövde relationshjälp. Jag blev skild från min man när han gick upp med mig och gick tillbaka till sin ex-älskare, jag var så förkrossad och krossad. Jag var inte mig själv förrän en vän till mig hänvisade mig till en stor man som heter Great Baba Ogbogo att han kunde vara till hjälp för min situation. Först tvivlade jag på och kontaktade senare honom och han sa till mig att han skulle få en kärlek förtrollning förberedd för att jag ska få tillbaka min pojkvän. Efter att ha gjort det behövande gjorde jag allt som han instruerade och till min största förvåning fick jag ett samtal från min pojkvän att han skulle komma hem och han var ledsen för allt han fick mig att passera igenom. Resultatet blev framgångsrikt och idag lever vi lyckligt. Jag gav honom mitt ord att jag kommer att dela min erfarenhet med världen så att andra kan få hjälp av något slag från honom. Du kan skicka e-post till honom via: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller för brådskande svar, skriv honom på sin WhatsApp-linje +2349020168697 ... Tack så bra BaBa Ogbogo

    SvaraRadera