måndag, mars 12, 2007

Magnolian blommar

Krokusarna är nästan slut.
Påskliljorna blommar för fullt, det är härligt slösaktigt gott om lökväxter i parker och rabatter. Tusenskönorna har invaderat de knallgröna gräsmattorna.
Magnolian blommar så underbart som bara magnolia kan, andra träd har också slagit ut.
Det är helt enkelt vår.

I går, i 17 graders värme, knallade folk omkring i minikjol och bara ben, med vårens nya klackar på skorna – en variant på kilklack som liksom karvats till så att de till dels också är en klack. Ingen har turban, det tackar vi särskilt för.
Grabbarna har t-shirt och inte mycket mer, inte sällan i kombination med shorts. Har de bil kör de gärna nedcabbat.
I dag lovar meteorologen 18 grader och mera sol.
Det är vår.
I London i alla fall.
Men hur kunde jag glömma att ta med solglasögon?

Men så vitt jag förstår är det på g även där hemma – även om vi ligger en bit efter. Men det får man se från den ljusa sidan: vi har lökväxterna och magnolian kvar.
För att inte tala om vita och blå sippor.
Hej vår!

Copyright Klimakteriehaxan

4 kommentarer:

 1. Anonym1:13 em

  London på våren, låter härligt.

  SvaraRadera
 2. Anonym4:29 em

  15 grader idag och strålande sol. Mysigt! "Morskan"

  SvaraRadera
 3. Anonym8:51 em

  tack för påminnelsen - vi har nåt att se fram emot :)))

  SvaraRadera
 4. Jag visste aldrig att jag kunde få bra och pålitliga trollformler online som verkligen kunde hjälpa människor som jag som behövde relationshjälp. Jag blev skild från min man när han gick upp med mig och gick tillbaka till sin ex-älskare, jag var så förkrossad och krossad. Jag var inte mig själv förrän en vän till mig hänvisade mig till en stor man som heter Great Baba Ogbogo att han kunde vara till hjälp för min situation. Först tvivlade jag på och kontaktade senare honom och han sa till mig att han skulle få en kärlek förtrollning förberedd för att jag ska få tillbaka min pojkvän. Efter att ha gjort det behövande gjorde jag allt som han instruerade och till min största förvåning fick jag ett samtal från min pojkvän att han skulle komma hem och han var ledsen för allt han fick mig att passera igenom. Resultatet blev framgångsrikt och idag lever vi lyckligt. Jag gav honom mitt ord att jag kommer att dela min erfarenhet med världen så att andra kan få hjälp av något slag från honom. Du kan skicka e-post till honom via: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller för brådskande svar, skriv honom på sin WhatsApp-linje +2349020168697 ... Tack så bra BaBa Ogbogo

  SvaraRadera