fredag, mars 09, 2007

Nedräkning

Nedräkningen har börjat.
Det är bara en liten vecka kvar nu.
Nästa fredag kväll är det dags.
Då bänkar jag mig tillsammans med en himla massa likasinnade för en riktig högtidsstund i Globen.
Dolly Parton-dags.

Hon hade premiär på sin turné i veckan, i Horsens i Danmark. Och de recensioner jag sett är översvallande. Fullblodsproffs kallas hon för – ja, fattas bara annat. Man slår fast att hon numera uppnått en viss artiststatus, det är inte längre töntigt att gilla Dolly.
Tänk att även recensenter nu kommit så långt som till att fatta det!

”Bara att kapitulera” skriver en, som förstås ändå inte kan låta bli en sväng om fettsugning och plastikoperationer. Det blir bara så med Dolly.
”Omöjlig att stå emot” konstaterar näste man – jo, bara män tycka ha recenserat Dolly i Horsens.
Om det betyder något kan man förstås fundera över.

”Man påminns om vilken enastående sångerska Dolly Parton faktiskt är, hur det finns en särskild sorts lyster som kommer fram när hon satsar för fullt i sina raka, gammaldags melodier.” fortsätter han – ja översvallande är ordet.

Själv kommer jag också med största säkerhet att svalla över.
Europa har väntat i nästan 30 år på att Dolly skulle komma hit.
Jag har inte väntat riktigt lika länge – men nu är det bara en liten vecka kvar.

Copyright Klimakteriehäxan

PS Vill du läsa recensionerna? Varsågod – klicka här och här och här.
Dessutom kan du klicka här och läsa om Dolly Partons bortglömda kroppsdelar.
Och om du undrar om uttrycket ”bara en liten vecka” så är det ärligen lånat ur barnboken om Bella och Gustav av Eva Eriksson – en fenomenal bok som roar både ungar och vuxna!

1 kommentar:

  1. Jag visste aldrig att jag kunde få bra och pålitliga trollformler online som verkligen kunde hjälpa människor som jag som behövde relationshjälp. Jag blev skild från min man när han gick upp med mig och gick tillbaka till sin ex-älskare, jag var så förkrossad och krossad. Jag var inte mig själv förrän en vän till mig hänvisade mig till en stor man som heter Great Baba Ogbogo att han kunde vara till hjälp för min situation. Först tvivlade jag på och kontaktade senare honom och han sa till mig att han skulle få en kärlek förtrollning förberedd för att jag ska få tillbaka min pojkvän. Efter att ha gjort det behövande gjorde jag allt som han instruerade och till min största förvåning fick jag ett samtal från min pojkvän att han skulle komma hem och han var ledsen för allt han fick mig att passera igenom. Resultatet blev framgångsrikt och idag lever vi lyckligt. Jag gav honom mitt ord att jag kommer att dela min erfarenhet med världen så att andra kan få hjälp av något slag från honom. Du kan skicka e-post till honom via: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller för brådskande svar, skriv honom på sin WhatsApp-linje +2349020168697 ... Tack så bra BaBa Ogbogo

    SvaraRadera