söndag, oktober 21, 2018

Skyltat på Hornsgatan

Ja men det är väl så här det ska skyltas för att kunderna ska strömma in i butiken som säljer tyger, knappar, band, symaskiner?! Riktig ögonfägnad denna Skyltsöndag!

Riktigt lika förtjust blir jag nog inte i Marie Runestams kaxiga tomtar, luciatåg och spelemän, alla på plats i ett skyltfönster, redo att ta itu med julbestyren.

Men visst, det är så här det är: skyltandet inför Den Stora Helgen börjar tidigt. Naturligtvis är årgång 2018 inget undantag. Och affärerna på Hornsgatan hänger med, lika självklart.

Skyltsöndagen är ett litet bloggprojekt som en gång startade hos Pumita men som numera har sin hemvist hos BP.
Skylta på vetja!


Copyright Klimakteriehäxan

5 kommentarer:

 1. Gillade också den första skylten! Den måste fladdra vackert i vinden.

  Såg i går på Carrefour att de har börjat plocka fram julgodis och adventskalendrar. Jisses så tidigt!
  Men frånsett tiden så tycker jag att de där tomtarna och de övriga i gänget är jättekul! Ser många saker där som jag gärna skulle vilja ha!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo då, julprylarna är framme. Och visst, flera av de där figurerna i fönstret är kul - eller kaxiga, som jag skrev - fast så där många i trängsel blir kanske lite i mesta laget ...

   Radera
 2. Här är vi helt överens! Öppetskylten med de regnbågsfärgade banden gör mig glad och är ju perfekt för en butik som säljer tyger och band. Man kan åstadkomma mycket tilltalande skyltar utan att de behöver kosta mycket.
  Julpynt är inget för mig oavsett vad det är faktiskt. Kollade på Åhléns idag, och där har inget dykt upp än. Tack och lov, men det lär det nog göra efter Halloween.

  Toppen skyltar! Tusen tack för dom och länken:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan meddela att Ica annonserar om lussebullar nu och på Lidl är det fullt med julprydnader ... har inte haft anledning att gå till Åhléns och kolla.

   Radera
 3. Banden har jag sett även i mina trakter, utanför en vävbutik. Julskyltningar gillas inte, de senaste jag tyckte om var nog NK.s julskyltningar på nittiotalet. Nej, usch o fy för julen, jag ser bara framför mig en massa människor som inte kan leva upp till kraven på julen, familj, släkt, vänner, barn, barnbarn, pengar, presenter, mat i överflöd...visst, det flesta gör det svenskt lagom, men ändå sticker det i ögonen. Vad vore världen utan tingeltangel

  SvaraRadera