måndag, oktober 01, 2018

Kasskampen går vidare i helvitt med nr 12

Man skulle kunna få intrycket av att Kasskampen, fajten för att få fler att återanvända och till sist återvinna påsarna man nyss bar hem sina inköp i, går hand i hand med företagsreklam. Så kan det vara, men så behöver det inte vara!

Se bara på den här vita kassen, nummer 12 i min "serie". Inte ett firmamärke går att upptäcka! Jag vet att jag inte har köpt den, men jag kan heller inte minnas var jag fått den. Den tål i alla fall att lastas rätt ordentligt, tack för det! Vi kämpar på!

Publicera en bild på en dig närstående favoritkasse du också och berätta det i en kommentar så vi blir fler som får beundra den (och dig)!
 

Copyright Klimakteriehäxan

4 kommentarer:

  1. råkade bli ägare av fin pirat-kasse på Bokmässan ❤️

    SvaraRadera
    Svar
    1. Trevligt! Matchas med svart lapp för ena ögat, kanske? :-D

      Radera
  2. Just det! Att gå runt med kassar som har firmamärken på sig har jag aningen svårt för...
    Åt andra sidan är vit en färg som jag tyvärr inte går ihop med. Spelar ingen roll om det är en t-shirt eller ett par jeans. De är liksom inte vita längre än kanske i fem minuter. Vita "plagg" verkar attrahera andra färger på något konstigt sätt. Antar att din vita kasse är oanvänd eller?!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den är rätt ny, konstigt att jag inte minns varifrån den kommer. Håller med dig om vita kläder, jag lyckas alltid spilla! J-a tomatsås! För att inte tala om fruktfläckar ...

      Radera