söndag, september 30, 2018

Den ultimata lösningen?

Lill Lindfors hade, det minns ni kanske, "en man i byrån" som lätt kunde plockas fram när han behövdes. Andra kvinnor utan karlar kan låna starka armar av grannar, vänner eller andra närstående. Men naturligtvis och sorgligt nog finns det tjejer som skulle vilja ha ett extra handtag, ett sådant som kräver lite mer muskler, men som inte vet var det skulle gå att hämta.

Förrän nu då. Man kan tydligen hyra en (äkta) man, "rent a husband" står det ju på bilen som, antar jag, den villige kör i tjänsten. Detta skulle kunna vara den ultimata lösningen! Hur "äkta" han är kan möjligen ifrågasättas, och om man vill veta lite närmare vilken service man törs förvänta sig får man väl googla. Är det krångligt eller enkelt att skiljas från honom om man inte blir nöjd, till exempel?

Tills vidare nöjer jag mig med reklamskylten, för det är ju Skyltsöndag. Och vem vet, på helgdagar kanske den där mannen ändå vill vara lite ledig?
Skyltsöndag härbärgeras hos bloggen BP.

Copyright Klimakteriehäxan

8 kommentarer:

 1. Det känns lite som att man undrar om det är en helt laglig tjänst det där. I Spanien är det ju lagligt men i Sverige är det väl inte det, att betala för vissa tjänster, typ onsdags- och lördagstjänster. Så att säga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tja lagligt? Jag vet inte vilka tjänster du tror att mannen i fråga erbjuder, jag har ju inte kollat ....

   Radera
 2. Hahaha! Klockren dekal och lika klockren text:-) Love it! Kunde ju inte låta bli att googla och då ser jag att varken du eller jag kan hyra en äkta man, för tjänster riktar sig bara till företag.
  Boooohoooo, det var väl synd, eller hur;-) Vi får väl hålla tillgodo med våra "köpta" äkta män så länge;-)
  Tusen tack för världens roligaste skylt och länken:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag googlade aldrig som du förstår!!! Men till företag? Låter ju himla konstigt det också!

   Radera
 3. hyr inte ut min! ❤️ lånar inte ens

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä håll hårt i honom, det gör du rätt i!

   Radera
  2. de enda som får utnyttja min make är femtio år yngre än han

   Radera
 4. Hade det inte räckt med Rent a handy man! En sån behöver jag! Gärna lite teknisk också, då jag står i valet att inköpa en tv, och blir totalt snurrig när jag kollar på utbudet! Vad sjutton ska man tänka på? Sen tänker jag att okej jag åker till en affär och får goda råd. Då säger dottern Nejnej, det blir mycket dyrare, dom prånglar på dig massor som du inte behöver, beställ på nätet! Djeeeez
  Men skylten var skitkul!

  SvaraRadera